Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa izraelom ???
za vrijeme sjeverno iracke ofanzive ISIL-ovci izmedju ostalog zauzeli i jedno turkomansko siitsko naselje ali niko nije ostao ziv da svijetu isprica o tragediji, tek ovih dana se zapitalo sto je stim ljudima kad su kurdi otjerali ubojice,jednostavno ISIL ih zbrisao
Ma to treba sve poslat za Ag sa ovim pravoslavnim i katolickim dzihadistima sto su devedesetih pravili po Bosni pravoslavne i katolicke kalifate ubijajuci bas kao i ovi teroristi djecu zene starce i vrsili etnicko ciscenje!Zato su sad u Aguuuuuuuuuuuuu,jedan drugog zovu djenerale i prijesednice i prijesednice ja nemogu teb svjeocit,cuj nemoze svom prisedniku svjedocit:ukakio se.
Popij svoje pilule i na spavanje iizrode jedan nacifašistički, sram te bilo...
@sagi sagni se nemas sta drugo napisat pa mene nazivas fasistom.
Ta govna što prave zločine i etnička čišćenja ,treba izbombardirati i zaustaviti odmah,a ne čekati 3 godine kao U BiH.Rat kod nas je pokazao nasilnicima,fašističkim,nacionalističkim i secesionističkim režimima cijelog svijeta,da je međunarodna zajednica inertna i indolentna i ako u nekoj zemlji nema energetskih resursa mužeš ubijati ,silovati ,paliti i pljačkati kol'ko hoćeš.