Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo neka z.jebancija ili smo toliko umno ubijeni i propali. -17 wtf?
pa kod nas u ponedjeljak -14 ujutro. Pusti klix zna se kakav je to portal.
Nisu prilikom prevodjenja obratili paznju na sitne pojedinosti. Ne ocekuje se -17 Celzija, nego -17 Fahrenheita , sto je oko -28 Celzija. Nisu naveli i najvazniji faktor, a to je windchill, sto je u sustini kombinacija vjetra i niske temperature, koji ce u pojednim predjelima sjeverositoka USA ici i do -45 Celzija. Nije to nimalo bezazleno.
Bravo ti ga Bravo !
U Kanadi momentalno i proteklih 10-tak dana do -30 tako da -17 i nije baš za naslov
-13, -17 🤣🤣🤣🤣, svasta
Da,ali uz ledeni vjetar..mislim da u tome i jest opasnost..
A globalno zatopljenje? Sta radi CO2 kojeg u zraku ima 0,05 %?
ja ja vruce baaaaaaa ah ne dolazi ba vruce neee daaa daaaaaaa zastrasi i hebiiiiiii
To se rusi naljutili pa im poslali iz sibira.
Promrzline u 10 minuta na minus 17 jedino ako u bikiniju hodas. Senzacionalisticki naslovi dobro izvjezbani u vremenu korone su danas valjda to "novo" sto su nam najavljivali.
Nek probaju par puta po 9 minuta, ha ja..
Kraj svijeta.
1978-9 zaspao i bio sam tada na straži na minus 23 ! Pa eto stigoh da me probudi Slovenac vukući mi odastraga ZA kragnju ZBOG puške na koljenima u rupi 1 metra. Te večeri sam vidio drugara sa injom na brkovima. Minus 23. Aničić Dragan. Crnogorac. Koji je rekao : Uzjahaše Konje i krenuše pješke. Mladost- Ludost.
Klix postaje bosanski kurir
Hajde Klikovici ne zajebaji teJa živim u Arizoni ljepota živa sad trenutno 26 u plusu .365 dana u godini 310 sunčano .
pozdravi Laramija
Ima li ime ta nacionalna meteo agencija
Prije par godina boravio sam na sjeveru Norveške. Ljudi moji, od hladnoće puca kora na drveću. I tu noć je bilo -38. Šetali vani duže od 1h, niko se nije smrzao. Ameri i njihove ublehe za narod.