Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad dodje racun
Najmanje joj je smetala korona...
Kad joj dodje racun za lijecenje bice joj bolje da je umrla
Cuj izvadili joj debelo crijevo... Izgleda da su joj respirator prikljucili na pogresnu rupu...
Ma daj.sta to pricas
Da nije koronu dobila ne bi ni znala šta sve ima.....hajd samo nek se oporavila ali ne vidim razlog da se ovo ppripisuje koronu, a da sad se sjetih ispiranje mozga....još malo pa će smrtne slučajeve u saobraćajnim udesima pripisivati koroni...
@ved Doktore doktore, nisam te prepoznao? Korona ako pogorsa stanje koje trenutno imas - i ako pacijent umre - naravno da ce se pripisati koroni - jer da nije korone - ti bi pacijenti u prosjeku mogli zivjeti jos 10-15 godina !!!!!!! Dakle - LUPAS!!!
Opasno pravo jbote
Yes, and?
Kako širite paniku! Koja je poenta objave ovih pojedinačnih slučajeva? Ima nas 8 milijardi.
@Cantona7 upravo, imas nas 8 mil. , treba to malo srezat
Rizicna skupina preko 60 godina, upozorenja preko TV radija...Ali NE! to se diglo ici u Kaliforniju na odmore.
Otkazali bubrezi, negativna na coronu i zena isetala iz bolnice? Ma divno! Pocele se bajke plasirati sada...corona opasnija i od raka i od disfunkcije bubrega, jetre, srca itd...cirkus...
@Philippians46 bas tako, bajke koje plasira NBC News, a raja se lozi...
Korona ti je kao prognoza vremena iz PC-a koja kaze da je u Federaciji oluja i da kisa pada. A istina je da i tamo i ovamo tj. u BiH sunce sija, nigdje oblacka, ni povjetarca. A ti vjerujes PTPC poneses kisobran jos ga otvoris i na glavu stavis.
Mozemo ove bogate metuzaleme i po tri godine lijeciti. Umrijeti se mora. P.S. Sada kada joj dodje bolnicki racun bar ce je srce opaliti, pa nazad jos 6mj.
Nevjerovatno je da pisete ovakve gluposti i lazi. Bravo glupanima koji vjeruju u vakve naslove.
Sve cemo mi prihvatiti u vezi sa ovakvim pricama osim istine. Sad ce "epidemiolozi" i "analiticari" sa brdovitog Balkana nama objasniti sta se ovdje usitinu desilo.