Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PACENICA KO I CIJELA AMERICKA NACIJA!!!!!!
takvu nepismenost sam i ocekivala od tebe :)
rece mi covijek koji ne moze izaci iz Balkana zakonito taman zbog nacina razmisljanja koji se ne svidja razvijenim i obrazovanim drzavama :D
da ste bar svijeta vidjeli ne bi tako zatucani bili
kad bi neko pokrenuo optuznicu samim statistikama, sarajevo-x kancelarije bi se solidno mogle pozatvarati zbog nezakonitog propagiranja mrznje prema amerikancima.
vidi sta pise jamakovic i kompanija, ubaceni c3tnici u sax da demoniziraju napredne drzave, kako bi bosanci odbili zapadne saveznike :). kako jasno i providno. koliko sranja se desava u rusiji i sjevernoj koreji, a nigdje vijesti o tome. statistike same razotkriju motiv.