Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u PM !!! znaci nista od baze Trebinje. Da znaju Ameri bar da prebace nevidljive avione u Trebinje,svakako je aerodrom sam od sebe nevidljiv
Hebete li vas dvojica ista ? Manjak sexa stvara pofrebu za gledanjem cak i muskaraca....
Hajte obadvojica na kanal....:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
vlasi jedini narod u Evropi koje je nato bombardovao...
zasto su muslimani teroristi?......ima li tko odgovor na to pitanje???
Zadnja informacija da se "teroristi" nalaze u štampariji sjeverno od Pariza Do veceras mozemo da ocekujemo da su specijalne snage uletile u pilanu!!! Ubili "teroriste" i tu ce da se zvrsi prica a niko ih nije ni vido!!! http://www.pravda.rs/2015/01/08/sok-ruski-eksperti-tvrde-da-je-napad-u-parizu-isceniran/
Kad Amerikanci zatvore i sve ostale baze u Evropi, EU ce moci uvjerljivije da glumi suverenost. Sve dok vojska sa drugog kontinenta drzi Evropu pod okupacijom, njeni pokusaji da glumi nezavisnost i samostalnost su pomalo tuzni i pomalo smijesni. Malo vise tuzni.
Jel ih ovo svabe tjeraju iz evrope? :)
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu citaj NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
ovo je samo upozorenje slijedeci put idemo ko avaz na blok
STARA ŽIDOVSKA ŠEJTAN BABA (oprostite "prakticiram" slobodu govora) Madeleine Albright ova baba (oprostite opet "prakticiram" slobodu govora) koju mnogi Bošnjaci vole jer eto prilikom posjete BIH 1997. oduševila nas je jer je stavila almasli granu na svoj rever pa eto poistovjetila se sa našim starim majkama, a ova židovska spodoba (oprostite opet "prakticiram" slobodu govora) je prije toga 1996. u emisiji 60 minuta CBS-a novinarke Leslie Stahl o smrti IRAČKE djece koja umiru zbog sankcija šefa joj Clinton-a omiljenog kod Bošnjaka i UN-a: "Čuli smo da je POLA MILIONA djece umrlo. Mislim, to je VIŠE djece nego što je umrlo u Hirošimi. I, znate, VRIJEDI LI TA CIJENA? " "Mislim da je ovo JAAAAAKO TEŽAK IZBOR, ali cijena, cijena mislim da vrijedi." Ko da se djeca na kilo prodaju, a ona je imala jako težak izbor kao što Obama danas kada ubija utorkom sa bespilotnom letjelicom TO MU JAAAAKO TEŠKO PADA.
https://www.youtube.com/watch?v=ZpYMXrNaZ8A
de otvorite jednu kod nas :)
Završili misiju na Balkanu. Razbili mit o mogućnost Velike Srbije, bombardovali Beograd, odvojili mu Kosovo i zadovoljni odoše. Ne bi oni još išli da mogu sve to dalje finansirati. Još jedna imperija odumire. Ni jedna nije preko noći.
Ne rade to oni radi uštede nego su uvidjeli da taj sistem vojne doktrine nema danas efekta. Inteligencija miševa postala je efikasnija od snage slonova.
Baš sjajno, taman da se još više širi bagra s istoka.
dragi klixU,piccka vam materina,sve u skladu sa vasim postulatom objektivnog novinarstva...
ja sam jos od pocetka rekao da podrzavam muslimane u napadu na francuze.....katolike uopste......srbi ne trebaju da se mjesaju ali ni da odmazu jednima ili drugima....nek se rokaju....ko im yebe mater :)