Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogan narod u svako smislu...
@gooUser1563701828 Kakve veze ima sa narodom. Znaš li kako se prave perike? I koliko kose se može otkupiti dobrovoljno od milijardu i po ljudi? Kakva propaganda
Ovo je rezultat komunizma i poganih kineskih umova. Objavite i to da vrse prisilnu sterilizaciju zena Ujgurkinja, tjeraju ih na abortuse itd. te tako svjesno vrse genocid nad stanovnistvom. Da ih Allah dzs kazni najgorom kaznom amiin.
@Labud777 AMIN JARABI..
Kod Kineza i Indijaca što ima morbidnih situacija to je da povratiš
Aliexpress
Eto nek naprave sad Trumpu periku da valja.
Nije vas dragi Bog obiljezio kosim-ocima..i nije onaj zid napravljen bez veze..
@Poppaj idi liječi se
Zuti mravi jadni..Sto Amerima ne smijete nista pisnuti,a ovamo manjine mucite gore nego Hitker i Nacisti..Ne treba vam dozvoljavati da dodzete nikad vise U Bosnu i Hercegovinu smradovi jadni..Od vas vijekovima bolesti sve naj-gore od vas i zreba Svijetska Zdravstvena Organizacija da vas tuzi za Bolestine koje razvijate radi fuj menia.
O JADU NAS ZABAVISE, TRETIRAJU MUSLIMANE KAO STOKU, A MI KUPUJEMO NJIHOVE PROIZVODE???
Fakat ne kontam kakva budala može staviti tuđu kosu na glavu. FUJ
joj fuj
ove u Kini uzgajaju za djelova opšte poznato...
Ljudi sebe nazivaju ljudima imaju fine porodice, ugledni i poštovani ljudi.
Pas im majku komunjarsku,šišaju koga stignu.
Zato je fikret iz Chine dobavio ekstra luksuzne ventilatore za 10.5 miliona jer u Chini je sve moguce pa i kupiti aparat sa ugovorom od 100.000 KM i plati isti desetak hiljada. Kupujmo domace "made in China"
Zadnja dva mjeseca pokušavam kupovati što manje robe iz Kine. Gotovo je nemoguće,