Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake bi se sakrio u trezor..
Moguce je se zastititi i stavljanjem po jednog Topsa u okvire naocala.
Dugo nisam procitao ovako duhovit komentar
Trump isti dogan.
slika 3/21 Melanija Sunce ti tvoje...
Svaka blesa gleda u nebesa 😂
Dodo hoce da organizuje referendum hoce li biti pomracenja sunca u PC ili da mu zabrani.
Smracilo vam se da bog da...
reko mu Putin da samo gleda i ne skida pogled
Dodik se ne slaže sa dužinom trajanja pomračenja, želi novo pomračenje I da mjerenje ne radi banda iz Federacije.
gledo je i Baja s maskom za varanje
Ispod šatora:)
@NooDi zamisli samo scenu baja ispred kuce u opancima i sa poderanim dzemperom polijepljen liskama od graha sjedi na gajbi piva i gleda kroz masku za varanje, a tu je i neko pasce olinjalo pored njega 😂🤣
ovo je laž. Recite ljudima da je tanjir prekrila gramofonska ploča i zemlja je disketa
Amerikancima nema ravnih definitivno.. ljudi jos '79 godine rekli tačan datum kad će biti pomracenje https://www.reddit.com/r/television/comments/6v37t4/1979_abc_news_report_on_82117_eclipse/
trumpovica konta koji mu je qurac
Eee dokle smo dosli da hipnotisani kockoglavi balavci sa vremenom pamcenja od 3 sekunde bez ikakvih argumenata omalovazavaju stogodisnja naucna dostignuca satkana kroz teorije evolucije ili relativnosti. Valjda je lakse u sve vjerovati nego istrazivati i uciti .
Ja očekujem potvrdu da je zemlja ravna ploha :)
ja čekam potvrdu odn. dokaz da je zemlja sfera
@SheRains https://youtu.be/z-VD613ucyE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad kao u njihovim filmovima,za vrijeme pomracenja. neki dobri lik je ganjao loseg u podzemnim tunilma,koji je htio da zrtvuje nevinu Amerikanku za Sotonu. I Cekao samo puno pomracenje i ovaj ga vamo dobri sjebo..
u kojem smislu nevina da znamo koje su nam sanse za spas