Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je sremno za genocid u Krimu,dosli su kozaci,cetnici i radikalni rusi
Ja da se tako zovem ko ti rokno bi se davno hahahah
Cuj dzenana trebal ti banana? hahah
...otprilike ko kad tigru vičeš "pis, pis"...
@Ferid A americki proturaketni stitovi?
sta ba??! Krim se pripaja Srbiji sigurno...cetnici ce to rijesiti,prvo ce ga pretvoriti u entitet a onda tamo ide specijalac Dick da prica o velikom srpstvu,stvar isplanirana.
Ovo mi upozorene liči na onu staru kada se djeca posvađaju a neki od strane će ti... Ako ga pipneš još jednom... ništa neće biti.. :)
Ne podrzavam ni amere ni ruse,ali realno gledajuci rusi sami ne mogu parirati usa i eu,pogotovo tehnoloski.Samo britanska flota je dovoljna da blokira sve ruske luke.
ti sa hardkor "glupi bosanac" :))))))))))))))))))
Andircgrad napusis se kurca. Hercegovac sto rusi ne napdnu kad su se vec organizovali kraj granice.
ameri se samo sramote...bolje im je da sute i da se prave da se nista ne desava....
ograničeni rat na Krimu bez upotrebe A-oružja...
Nikada se Ameri neće direktno sa tući sa Rusima ili obratno. Nisu to glupi ljudi. Samo njihovi sateliti će se rokati. U ovom slučaju će biti kompenzacija, kao što je bilo Kosovo-Gruzija.
Ako Rusima pođe za rukom da prisvoje Krim, onda će to Ameri negdje kompenziorati. Hm ... napamet mi pada genocidna tvorevina - manji BiH entitet, poznatiji kao Republika Šumska.
"kompenzirati" Samo se postavlja pitanje na koji način. Ako bude trebalo ratovati, prvi se javljam.
...senade...prvo bakir, pa onda ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
08:46 - Dempsi: napad ako se situacija zaoštri Ako se situacija na Krimu zaoštri, SAD napašće Rusiju, izjavio je šef Združenog štaba armije SAD general Martin Dempsi, javlja ruska Pravda. Dempsi je u intervjuu TV kanalu PBS izjavio da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavestiti Kijev da će SAD primeniti silu ako bude neophodno. Ruska intervencija na Krimu "donosi rizik svim evropskim zemljama i saveznicima u NATO", izjavio je general. Dodao je da je saopštenje vojnog vrha SAD već poslatosaveznicima u NATO. Dempsi je u intervjuu izjavio da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavestiti Kijev da će SAD primeniti silu ako bude neophodno. Ruska intervencija na Krimu "donosi rizik svim evropskim zemljama i saveznicima u NATO", izjavio je general. Dodao je da je saopštenje vojnog vrha SAD već poslato saveznicima u NATO.
...mogu ih samo cimnut za kaćunić...i to pažljivo...
Ja sam to skinuo sa Blic-a !!!! ti znas kakve je agencija pravda a inace kurir u Srbiji drze Austrijanci!!!!
RUSIJA JE MOC EVROPE I POLA SVETA
Rusija je "bila" moc EU i pola svijeta....sta ce uraditi kad su ameri,britanci,francuzi,i nijemci protiv tebe.....malo su se izmijesali ovi "allies" zadnjih 60+ godina....niko od njih nece tako lako isplaiti a-bombe.....ako bude rata bice kao i dosad mada rusi nisu jaki kao sto su bili prije 60+ godina......ameri i ostatak EU su tehnoloski ispred njih najmanje 10-15 godina....ali vidjecete ako bude sranja
ma dobro vidjecemo ko je tolko jak al ipak finansije pare su interes
cuj upozorili aj zabrani im da ga prisvoje ovi ameri su postali smijesni da nemogu smijesniji biti
DODIKISTAN je uz majčicu Rusiju, hebite se Ameri & Co......žalosno.
uvest ce im sankcije na uvoz prirodnog gasa.