Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni ni sa hamasom uspjeli a kamo li sa hezbolahom, jedini uspjeh im je ubijenje djece i civila
Zidovi ce jednog dana moliti za mir, ali tad ce sve biti kasno.
Gledajte Kuduzovićevi i Pezićevi vehbosi ko su pravi borci Ummeta. Nisu vaši finansijeri iz Saudije i Emirata nego Šijje iz Libana, Iraka, Irana, Sirije i Jemena. Dok su vama puna usta Ummeta, ljudi organizovano i sistematski rade, planiraju i izvode, dok ste vi na nivou automehaničarske radnje, plemena ili lokalne voćare kod koje se skupljate i pričate trećerazredne teme.
necemo biti naivni... ako Izrael planira napasti tu je i USA zajedno.. vec imaju plan.. i ide isto.. prvo spreme sve... ide bombardovanje kao i u Gazi, 15ak dana i onda krecu polahko... uvijek imaju dobar plan i dobro se spreme.. ovo je samo suplja prica.. znaju to njihove komsije dobro..
Hezbollah je uspio pogoditi bazu Meron koja je zaštićena najmodernijom anti-raketnom tehnologijom. Izrael samo 2 takve baze ima. Na jugu i na sjeveru. Hezbollah ima preko 200 000 raketa različitih dometa. Mogu gađati osjetljive ciljeve bez posljedica i sravniti Izrael sa zemljom. Da se ne lažemo, i Izrael može uraditi isto. Realnost je da Amerika ovaj rat ne želi zbog Kine i Rusije jer bi se i Iran uključio i nikad Hezbollah ne bi ostavili na cjedilu kao Hamas.
Ovo ce biti ko Mad Max
Joe Bidenu ce ove godine trebati najmanje 5 milijardi dolarza za izbornu kampanju, koje ce mu pokloniti bogati amricki zidovi. To je jedini razlog sto ce najmanje 100 000 hiljada palestinaca platiti glavom da bi Biden bio ponovo izabran za Predsjednika Amerike.
mislim da će prije podržati trumpa
Biće dejtonski sporazum kad krenu na Izrael
Koje su ovo bombaske bajke zemljo. A jedva cekaju da cionisti napokon isprovociraju Iran.Da hoce da krenu u rat da Libanonom,pa onda ide sukob sirih razmjera,a Boga mi i puno vise zrtava i kod cionista.
Izreal je ko Rusija. Jeste, nekad je bio moćan sa jakom vojskom ali se otromboljio i udebljao dok su Hezbolah, Hamas, PLO samo jačali. Ako Liban uđe u rat, samo američka intervencija će ih spasiti
Neće ih spasiti ni Amerika.Amerika je kobila koja je lipsala u seriji izgubljenih ratova.Irak,Jemen,Sirija,Afganistan,Ukrajina.Jenki bandite čeka građanski rat.
Ne mogu oni ni sa hamasom na kraj izaci, sami kazu nema naznaka da hamas slabi, u prevodu ubise ih ljudi, jadni civili jedino, samo znaju po civilima.
sad vise nego ikad su u prilici da rasture idiotefe jer ih je hamas razvuko ko zvaku
Koliko je amerika bespomocna po pitanju Izraela.
sve je ovo anglo sansoski plan da zatru jevreje zauvijek a nisu oni uprljali ruke vec arapi
Hvala im. J...li te Anglo Saksonci
Juzni Libanon je davno bio groblje mnogobrojnih Merkava tenkova, i ponovo ce biti 100%
rodilo se ljulja, tako kaže narodna. spriječili su pobačaj