Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko 99,99% stanovistva Bosne je ocijenilo da je Milorad Dodik najveca opasnost,osim Sarana 11 i Mile Dodika.
Ne zaboravi srbrinu, Hercegovca, uzburkanumiljacku...
Mi o vuku,vuk na vrata..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveca prijetna SADu su amerikanci,kao sto smo i svi mi ,najvece prijetnja BIH. ...pa vidite sta sebi radimo svako 2-4 godine.
a bakir zlaja i dodo???. he da vam oni uđu nebi vam kamen na kamenu ostao,
ali sta oni u stvarnosti zele da kazu sa time je: on je crnac i predsjednik SAD-a. moras biti uzasno veliki retard da vjerujes da je covjek koji povecao poreze bogatima, dao ljudima osiguranje sa kojim nece bankrotirati, koji je zaustavio propadanje dolara i smanjio deficit sa 18 miliardi na 5.6 miliardi i koji je nezaposlenost smanjio sa 11% na 3.9%, prijetnja drzavi. Bush je bio 100 puta veca prijetnja citavom svijetu i republikanci su mu jaja lizali jer je smanjivao poreze bogatima.
Obama im jedan od najbolji predsjednika
je*
sto, da nije preso na islam?
Obama za SAD, SAD za svijet, mis za macu, maca za kucu, kuca za unuku, unuka za babu, baba za dedu, deda za repu, povuci - potegni i eto jos jedne besmislice iz tvornice bemislica.
ameri su inace pizde koje se boje sjene svoje, a nece jednog huseina. kad i' moj cojek guzi u sahu na netu kaze svi bjeze poslje prvog poraza. pussies
treba vama buša vratiti, pa onda stalno gledajte u nebo ima li kakvih čudnih letova iznad amerike
ma mrš mutantu posrbički.
ovaj :-) srbdrina sta god nađe na Bgd. portalima resavski prepisuje i ko papiga fol On daje komentare.
Bas Obama. Valjda vlada iz sjene kakav crni Obama :)
vi ste sami sebi prijetnja
33% republikanaca (stranke koja je protivnik Obamine demokratske). Pa covjek bi ocekivao da je suprotna stranka 100% protiv njega.
Naravno, sam sebi si najveći neprijatelj.
Boj se ovna, boj se govna. A kad ćeš živjeti?