Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni Joe.
ostace upamcen kao natanjahuov pudlica, ameriku odveo u savez sa zlocincima
Trump ima gore stavove po pitanju Palestine i Izraela
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izraelska marioneta
Cionist, postavljen ovakav da postignu svoje ciljeve u Palestini. Sve je to unaprijed dogovoreno pa izvršeno
Zlo
SAD nema predcjednika barem 35.40 god sve su to uposlenici naftnih, farmaceutskih i giganata za proizvodnju oružija. Nixon je odletio sa pozicije zbog gluposti koje su ništa za zadnjih 5 predcjednika.
Iebo sina
Kad ga srbi u komentarima ovako ne vole ja naprosto moram da ga obozavam. Nezz zasto al neki inat valjda.
.imbe.-CIL !
a oni oko 60tih pobili troduplo vise ljudi 😆samo znali to malo bolje umotat
Nema, kad citas nase komentare, to je sve politolog do politologa, a drzava nam se raspada. I mi nesto nekome da pricamo? Sutite, sjedite - 1, svi od reda!
Eeee al' zato je Sarajevo bilo na nogama kad je doveden na mjesto predsjednika. Pitam se, al bez uvrede, stidite li se vi Bosnjaci icega?
Izvini molim te! Poslije Trumpa obecavao je da ce „Demokratiju“ uvesti na visu razinu! Ljudska prava, humaniju ekonomiju - eh, sad, sto se on prodao, to niko nije mogao predvidjeti… u ovoj igri: Trump ili Joe je izbor izmedju Pesta i Cholere…
Kvota 1.15 kako se bliže izbori kad bude jasno da gubi, tako ce Bidenu naglo pozlit, umjesto njega će sa klupe da uleti Mishel Obama. Stari fazon, Mishel Barak Husein Obama, prosut će šuplje o miru u svijetu, jednakosti svih rasa, religija i lgbt. Pobijedit će Trumpa. Potpisati ukidanje Gaze i dobiti Nobelovu nagradu za Mir. Ma kvota 1.05
ovaj lik se pita koliko i ja. ne zna ni sta je jutros doruckovao. Nafiliju ga pred neki govor infuzijama i pojusaju mu objasniti da prica ono sto bi trebao pricati
To je zato sto im hoce zabranit tik tok😂
Zbog trenutne geopolitičke situacije možemo očekivati veliki izborni štimung u Americi, te da ovaj senilni metuzalem ponovo bude izabran.
Amerikance zanima geopolitička situacija 2%. I to samo one što su malo načitani. Obična fukara ne zna na karti svijeta naći Evropu.
@GlyphosatSchmldt baš zbog toga je pravo moguće napraviti pomenuti štimung