Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVOGA CES MALO SUTRA DENUKLEARIZOVATI, ZIVE SAMI IZOLOVANI OD SVIJETA A IMAJU NUKLEARNO ORUZJE.
@galaxygalaxy Ovaj debeli konj bi krep'o od gladi da nema Kine i Rusije koja ga finansira i dostavlja mu oružje.
Works at sam svoj gazda
Izvršite denukleraizaciju SAD-a pa tek onda drugima možete govoriti tako nešto!
Bajden poceo da cacka mecku.
mali debeli rocketman :D nevolim Trumpa ali to mu je dobro rekao :D
Ovaj je jos dijete.Mentalno zaostao,zato je opasan.Cijeli svijet samo prati kako se on igra.
Ono kad amerikanci koji su jos prije par dana bili na rubu građanskog rata brinu o miru u svijetu. Ljudi imaju nuklearno oruzje pa sta, nisu ga upotrijebili a i nece ako ne budu ugrozeni...Nisu ljubitelji CocaCole, McDonaldsa i americkih kredita. Valjda su dostojni zivota na planeti...
... za to vreme, RTCG tvrdi da Crnogorci ne odustaju od Antisemitizma, i da je to jedini put... Ova godina počinje u baš šaljivom tonu, zar ne?
Zna se kako to ide,locirate im nuklearne projektile i roknete ih persingom,nek ih pomlati pola i mirna bosna,pardon,Zemlja.
Taman će vas eto poslušat, pa da navalite na njih ko ose. Ne postoji niti je ikada postojala licemjernija vanjska politika od SAD-a.
Teleća glava
slabo im ista možete...
Nemaju ovi za hljeba, a kamoli nuklearni bombu.... Dobro glume, to je to.
@Kizo i 2 svj. rat je upitan, jer su malo kasnili sa angažmanom...
Molim vam ameri de razrijesite ove clanove predsjednika da imamo samo jednog kao sav normalan svijet pa dok se nasi dogovore oko lijekova pomrijecemo
Ne smiju Bucku ništa.
A kad ce se oni denuklearizovati?