Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKO NEŠTO BI BILO SPAS ZA SARAJEVO!!! MISLIM DA BI SVI BILI OPUŠTENI I FINI!!! MISLIM DA BI SE SAMO PDV-a UZELA PAR MILIJARDI MARAKA!!!
Slika 1 kaže uništi me od qrca
Zivim u USA policija zarade vise para sada, nego kad je marijuana bila zabranjena.... sad I'm dali da kupuje legalno a hvataju non stop I kazne su do 10000 usd plus zatvor I sudsku troskovi.... ..
Kako zaradit lovu :
Nesretni nemoralnici, hrđavih srca, traže sreću u konzumiranju govana.
Kad je ovo Boljakovo imalo a ima i dan danas...
Kad vidis ove face sve ti je jasno
Americki san
Joj narkomana majko mila...i vi bi voljeli da vase djete se napusi i nezna koga je ,silovao,nedaj Boze ili kome je napravio bebu...Ma dajte molim vas ovo nemoze biti normalno...
@VelikaBH to sto opisujes je alkohol
@Smok....ajd ne seri ako si tako ti pismen napisao bi ,stop drogi,i samo sport...doduse haman si i ti narkic
Joj gotive
I kazu uzeo kalasnjikov i roka po trznom centru...
@VelikaBH očigledno nisi vidio napušenog čovjeka. Kakvo rokanje po tržnom centru.
@VelikaBH Gore ce stvati napraviti pikan covjek nego li napusen.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)