Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, a đikanska i ustaška nacistička gamad na 10 ili 20 godina za masovne zločine. Je3em ti evropsko sudstvo.
sto tako na ustase tj bracu bosnjake ?
Nije to europsko sudstvo, to ti banda posrbica io pohrvatica se prave blesavi i namjerno su dali stpoki vlasko-ciganskoj osam godina za visestruko silovanje jer su kadrovi SNSD i HDZ izbacili Bosnjake iz pravosudnih organa BiH, dok naravno u isto vrijeme onaj bijelociganski fasista Covic cmizdri kako ga Bosnjaci zele preglasati, a on preglasao sve Bosnjake zajedno sa kriminalcem iz Laktasa.
Ima usne opake,ovaj ce da ga šipu do kraja zivota.
Da je ovo u nekoj arapskoj zemlji ne daj Boze , bilo bi da su zatucani, prahistorijski ljudi , borci za ljudska prava bi se oglasili protiv serijata itd. Svaka cast Americi na ovakvim zakonima!
Čuj Antonio White, pa valjda Black majku mu..
Silovao manijak babu i završi na sudu. Sudac pita babu, u kojem joj je trenutku bilo najteže tokom silovanja, kad baba veli: sinko, najteteže je bilo kada mi je podigao noge, a svo trunje iz opanaka palo u oči
Lijepa Amerika sa svojim kaznama truhni i zavrsi svoj pogani zivot u prdekani!!
*"Umjesto da je odveze kući" - a ona se kretala PREMA stanici MARTA? *Znala ga iz ranijeg susjedstva, kako ga nije prijavila tada? *On slobodno nastavio živjeti i kretati se uobičajeno poslije djela koje povlači doživotnu? Nacija igranih filmova.
Ironija je kad si crnac a prezivaš se White
U Bosni silovatelji i lopovi uglavnom dodju na vlast,treba da se ugledamo na velike zemlje koje kazne uvode za kriminalna djela
Koji su silovatelji na vlasti trenutno? Zašto lažeš?
Dohako mu khurac.........
Ovo bi bila vijest da smo Amerikanci i da je 2013 godina.
Amerika ima i dosta čudnih zakona
Ne valja ni takav zakon,moze te svaka treba tako prozvat
opet crnac! stop racism!
Cuj prepoznala ga iz susjedstva. Pa valjda si mu onda ime znala, a ne nakon 6 godina da ga vidiš. Ja svog Fudu iz ulice bi vazda prepoznao,.
nerazumaglas, mgouće da je odselio po izvršenju djela???