Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su ove fore malo otrcane... i djeca ih u zadnje vrijeme kontaju odlicno. Mislim da bi bilo najbolje da se americi desi kakva prirodna katastrofa sirih razmjera pa da se fakat pocnu brinuti samo o svojim problemima.
@Edvin Edvine, sinko, TARIGUZ JE IZMISLJEN PRIJE 100 GODINA...NE MORAS VISE KORISTITI DJUGUM, POKLONI GA NEKOM ISLAMSKOM MUZEJU ...ili ti jos uvijek zivis u HIDRETSKOJ GODINI I KASNIS 600 GODINA???
@Edvin Edvine, sinko, TRAIGUZ JE IZMISLJEN PRIJE 100 GODINA...NE MORAS VISE KORISTITI DJUGUM, POKLONI GA NEKOM ISLAMSKOM MUZEJU...
Seronje sa Westerna nam i u 21. stoljeću prikazuju da žive kao kauboji. Čuj ucjenja glava. hahaha.
OPET IZMISLJENE PRICE AMERICKE VLADE, TRAZE RAZLOG ZA RAT ... DABOG DA VA PRIRODA UNISTILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!