Obama muslimanima
0
"Amerika nije vaš neprijatelj"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsednice Obama, okreni se ka nama Pogledaj nas garavi, mi smo dobre naravi. Nas su srbe je8ali i kad nisu trebali. Mi smo se kurazili, samo ku3ac trazili. Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti je8ati. Vi ste, crnci, ku3ati, necemo izdurati.
djesi obama
Stub, nabijem te na moj stub , medju nogama! Reci frajeru gdje si da te vidim na djelu. Pas ti mater balijsku.
Za Mr.OBamu: Nije lijepo prepisivati, za one koji ne znaju pjesmica je djelo Bore Corbe
Pogledaj dom svoj andjele....lutka s naslovne strane kojom upravlja bankarska mafija Rockefellera,Soros ...s mentorom Brezinskim i kompletnom Carterovom propalom administracijom prijete novim ratom svjetskih razmjera s ciljem unistenja KIne i Rusije.Ovom destrukcijom Afganistana i Pakistana i zescim ratovima u buducnosti ,lafo trazeci Bin Ladina, on \"uvjerava\" muslimanski svijet kako ih \"ne mrzi\". Treba pratiti razvoj dogadjaja ,Kina se mora unistiti ,rece Brezinski, 7% nafte za potrebe Kine dolazi iz Sudana,kako to prekinuti ...nastavak u iducem broju Kekeca!
Doći ćeš ti meni šaka \"djesi baaa!
Pričaj bajke negdje drugdje\"predsjedniče\",dok podržavaš izraelske napade na goloruki narod, silnik si kao i Bush, a Bog silnike ne voli, niti ih upućuje na pravi put!
Dabogda da je tako...Predsjednik US more puno ali cifutski lobi je cifutski lobi....i cifuti su vlasnici svega tamo pa cak i CNN-a i Hollywooda....
vrhunski diplomata. do sada veoma principijelan u govorima i akcijama, u odnosu na stavove i obecanja iznesene u predizbornoj kampanji. respect!
Administratore, pizdoooooooo balijskaaaaaaa!
pjesmica je zakon, pod hitno snimiti!
sto ti je dobra pjesmica :)
ahahahahahah
Predsednice Obama, okreni se ka nama Pogledaj nas garavi, mi smo dobre naravi. Nas su srbe je8ali i kad nisu trebali. Mi smo se kurazili, samo ku3ac trazili. Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti je8ati. Vi ste, crnci, ku3ati, necemo izdurati.
Obama je cool.