Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta Amerika ima s tim?
@neko.iz.mase ameri sa grcima radi turcima o glavi, eh evo vam samar jedan od turaka da dodjete sebi :P
Petljaju se i gdje treba i gdje netreba
Nek neko vidi sa amerkancima moremo li mi KCUS u muzej pretvoriti, svakako ne sluzi nicemu.
@JopetBaBrezRazloga ,ako te kiks čini sretnim ili prepametni proberi,MAURI,jesi li zadovoljan,..stvar se ne mijenja jednim slovom znaš dobro a i svi drugi o čemu govorim,kada bi svatko ispravljao gramatičke a tek neznalačke greške gdje bi dogurali,...ćao i hvala,..
E ako je pretvaranje Aja Sofije u muzej nazvao "velikom greškom". I ispravit ce je brko tu grešku
nek si mu odgovorio Numane
Ako je u Americi onda Ok
ebem ja mater malo i toj americi, u grah bi se oni umiješali kad bi mogli,...
Citam samo"zasto se Amerika mijesa,sta ih briga,bla bla".....A kad su bombardovali Srbiju, kad njihov ambasador napada Dodika e onda je u redu sto se mijesaju.....de odlucite se
nije da se uporedi ali ti to ne kontas
https://bs.wikipedia.org/wiki/Aja_Sofija
Amerika ima debelo pravo. Prvo, ova gradjevina ima veliku i arhitektonsku i povijesnu vrijednost stoga i treba biti dostupna svima, ali kao muzej. Drugo, sigurno da kao muzej ipak donosi veliki profit gradu. Trece, dzamije u Istanbulu nisu ispunjene do posljednjeg mjesta ni blizu. Pa samo plava dzamija pored Aja Sofije primi 2-3 safa u ljeto na sabah namazu u jeku turisticke sezone (govorim svoje licno iskustvo), o kakvoj prenamjeni u novu dzamiju mi pricamo?
@krb Turska bi ovim potezom samo ugled u svijetu mogla izgubiti i pokazat svoju skrivenu nacionalisticku stranu. To je autogol za njih(za Erdoana).
Ja zelim da ne ubijaju crnce u Americi pa sta sad?
jel onda ok da ih vrate u aftiku odakle su ih i pokupili ?
Haha😂, pa stvarno se i ovi mijesaju gdje im nije mjesto, bas ce oni vas da slusaju.
Sto se mene tice neka ostane muzej, jer je poznata kao turisticka atrakcija, i nije neophodna promjena statusa, ali sta se Amerika u sve zivo petlja hahaha Nevjerovatno
Najjači su mi Ameri kad krenu soliti pamet svima.. a što su oni pokupovali skoro sve dostupne zalihe Remdesivira za naredna tri mjeseca.. tu su kartu posvećenosti poštivanju kulturnih tradicija i bogate savezničke istorije, humanizma, ljudskosti, fair playa, bla bla truć truć.. to je ostalo u čizmi?
Ovi bi počeli određivati kad će ko pišati....
Zar nije vrijeme da Amerika prestane biti svjetski policajac!! Bavite se sobom, carstvo vam se urušava iznutra!
Evo primjera koliko se Amerika mješa u doslovno svee, pa eto imaju stav i za građevinu po imenu Aja Sofija unutar Turske