Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prica sa Isilom je izblijedila, sada valja ponovo aktivirati staru pric o Alkaidi, joj Ameriko providna si do bola..
Koliko moraš biti glup da vjeruješ u ove priče. Izmisliše novog lika zbog kojeg će voditi ratove na tlu drugih država. Savršena opcija, gle slučajnosti, baš kao i otac mu i mali je terorista. Kad su navodno ubili Osamu niko kao nije znao gdje su djeca njegova i ko ih čuva. Ajte u pičq materinu više!
Ko zna mozda je poso babinim stopama tj da posjeti BiH naravno SDA ce morati da ga docekaju sa najvisim drzavnickim kadrom i da mu prijavak podnese..Erdogan je nula spram Hamzi ga drp..
Evo prilike za one sto nisu naplatili onih 50 000 KM
Ko je odobrio napad 11. Septembra...
Krenuo za Njemacku sa migrantima, eno ga u Bihacu
Bin Ladena za potrebe američke politike nikada neće nestati, uvijek će se naći neki da ga mogu ''proganjati'' po raznim zemljama… Možda se ovaj krije u Venecueli?!
Ma nije u Venecueli eno ga kod Bihaća...
Hajde brate Sadmire, uzeo si 50000KM,de i ovo uberi.
Eno ih kucile na floridi suncaju se a osama kao penzionisani cia sluzbenik ima masnu penziju.
Bin Laden je izmisljeni lik,samo da bi se srusile dotrajale zgrade.Razlog da se uniste napredne islamske zemlje,a to je kasnije i ostvareno.Taj scenarijo primjenjuju u citavom svijetu.I nase vodje su postupale,nazalost,po americkim nagovorima na par teskih slucajeva.Ko realno posmatra situaciju u BiH zna o cemu mislim.
Koja besmislica, koje gluposti, koje teorije zavjere. Svi žele svakoga da ubiju, da se spasi život i civilizacija: zapada, istoka, islama, kršćanstva, budizma, hinduizma, indijanaca, ne znam čega sve ne. Ljudi, živite život, manire se teorija zavjere.
Gdje su stotine srpskih zlikovaca , sto su cinili progone i zlocine u Bosni????
A, jbg, nisu amere i europljane dirali, već isključivo svoju braću Slavene.
Amer hamza
Znam ja jednog Hamzu, eno ga na Vojnickom polju, ode nekad u Fahdovu dzamiju kad ga prenese. Sjedi uglavnom u Fancyju i kladi se u Premieru kod Sanele
Ko jos vjeruje u ove bajke
Lako je reci Bin Laden terorista, a pita li se iko zasto i ko je uzrok pa ta amerika je sama kriva za te stvari. Ubijaju po citavom svijetu neduzne ljude a onda kad neko odluci da im vrati onda ne valja.
@kill4fun Ovaj lik ne postoji, samo u tvojoj mašti koju ti plasiraju mediji.
Sigurno kao i federalna policija što je dala onom momku neki dan 50 milja.