Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' to ona Amerika što se branila u Vijetnamu i Koreji? Pogledati film "Novine" snimljen po istinitim događajima koji je režirao jevrej Stevena Spielberg.
Izrael je američko čedo, vazda bio i ostaće. Zatucani polusvijet vidi Ameriku kao vrhunac napretka i uspjeha a ustvari su monstrumi nastali na genocidu i opstali na prevari i teroru ucijelom svijetu.
đe su sad oni klošari što kažu da nas treba biti sramota što nam je Izrael uputio pismo protesta zbog naziva škole Mustafa Busuladžić
jedini spas za Palestinu je ujedinjenje Arapa...ovo više nije stvar Palestine već anti-izraelske agende.
Amerika je najveci podstrekac terorizma na svijetu. Molim Boga da mu Ping Pong posalje koju na Washington pa da se o sebi zabavi!
Palestinaca pin kura valkda je jedan pametan da razvije kakav Virscic da podavi tu Zidovsku gamad
OVO JE TUGA I JAD OD ANERICKE DEMOKRATIJE I SVRSTAVANJA NA STRANU VISEDECENIJSKOG AGRESORA IZRAELA
BOYKOT IZRAEL AND FUCKING USA
ove arape nije vrijedno komentarisati. glup narod, sam od sebe. a izrael koristi priliku i kara beudine ko mecku.
Radujete se kad bespravno bombarduju Srbiju? Odgovara vam taj slučaj, ali time je dozvoljeno svuda u svijetu...pitanje je samo kad će ko doći na red!
Pise fino da su bacali kamenice i bombe vatrene, dobili sta su trazili
A sta drugo ocekivati od zemlje koja je dva puta u sedam dana bacila atomsku bombu?? Pritom je vec mjesecima imala Japan u dometu svojih bombardera, oni su svakako bili na koljenima. Ali...dolar je bitniji od ljudskih zivota pa tako ni Palestina nije bitna.
Majku im americku teroristicku jebbem!