Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je priče da BiH ima naftna polja, iskreno se nadam da je šuplja.
Mislim da je suludo pokušati predvidjeti potez Donalda Trumpa, jer ko što kaže stara narodna: "daj budali štap udarit će te po ruci". U normalnim uslovima i s drugom osobom mogao bi čovjke možda reći da se ipak prekonto, da je supustio loptu, ali sa njim haj mu znaj... nek se probudi i frizura bude loša ode svijet u p.. m..
Sve je ovo predsjednička kampanja
Sto bi se reklo:"Nece vlah na vlaha"...
Genocide su prvi uradio jos indijancima tj.starosjediocima amerike ! A samo su su to kroz istoriju ponavljali sa svojm saveznicima koji su uglavnom Na te odluke uticali amerkanci Na raznorazne nacine itd. I sl Samo rusi treba da Im okrenu ledja al u svakom smislu jer ova rusija jos uvjek sjedi Na dvije stolice jer talovi I interes je jos prisutan!?
Moraš da pobijes gamadi 30-40 miliona iz zraka i onda budu bubice smrdljivi Iranci
Zašto ne baci USA nuklearnu na Iran odma? Ja bi to odma sad uradio
Jos nista konkretno al ako bog da nekoliko ozbiljnijih drzava ako se ujedine mogli bi konacno razvaliti ameriku u svakom slucaju al svi Na svjetu meni se cini znaju da su ti isti amerkanci najveci teroristi jedini stoprocentni genocidni
Sta slijedi? NISTA!!! Iran bi napao Izrael, a Trump ima toliko problema sa Demokratima, sa NATO-m, sa Evropskim zemljama, ima svoje licne interese u Dubaiu, Saudijskoj Arabiji, tako da ce sve ostat u domenu kvazi "sankcija".
Svw je to dogovoreno, da se makne konkurencija aktuelnom predsjedniku irana, ubijen je sit koji je pobio i poklao hiljade sunita, mislite da Amerika ne bi odma gadjala iran nakon sto je iran ispalio rakete i kao nijo nije poginuo... Prica za malu djecu.
Zavrsena prica prelazi na Indiju, a Iran bi trebao cifute poravnati zasluzili su...
Amerika nije ono sto je bila 90-ih, nije ni izbliza... Docekasmo i to! Sad da nastavimo po planu i programu SANU, SPC, Matice Srpske i DB-a!