Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"u biti nestalo\" ... nekoliko prijedloga: 1. u sustini nestalo 2. sustinski nestalo 3. prakticno (prakticki) nestalo A ti, Talibe, mars iz Bosne.
Dodaj jos cionisticku obavjestajnu sluzbu i Al-Kaida je kompletna. A sto se tice da je jezgro gotovo nestalo, uvjerena sam da je tako. Zbog nedostatka novca i dobrih ideja: kao sto je napad na wtc ili onaj u Londonu a i naivaca koji bi vjerovali u takve napade, ime Al-Kaide ce nestati. Gore navedene tri teroristicke drzave smislit ce nesto novo, mozda \"AL-Muslim\"
Hahahah Pa Al-Kaida nikad jača nije ni bila. Afganistan gotovo osvojen. Jemen takođe. Somalija takođe. Ima Al-Kaide i u Alžiru,Libiji,Maliju,Mauritaniji,Nigeriji,Sudanu,pa Pakistanu itd itd. Samo se tješite.
jezgro AL-KAIDE je američka i britanska obavještajna služba...toliko.
a sta je sa bosnjackom al-kaidom u srcu europe? varate se ako mislite da ste sa njom zavrsili !