Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta mi rece? A ja pomislio ovaj rat nema nikakve veze sa njima.
Ma Luno, zapanjen sam razvojem dogadjaja :-) Sve je ovo tako neocekivano i nikad ranije vidjeno.
Zapanjenost, zabrinutost i zabezeknutost :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako oni smiju obučavat Ukrajince...a Rusi ne smiju pomagat pobunjenicima?
Dgscorp, postavio si jedno sasvim obicno, a veoma logicno pitanje koje niko na zapadu ne postavlja. Cestitam!
Sve drže pod kontrolom, nema slobodoumlja, kritičkog razmišljanja...pa šta očekivat jbg...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
potrat ce njih rusi ko macke ;)
BRAĆA NEĆE NA BRAĆU.................NEMOJTE BEZEZE OVE VIJESTI ČITATI JER NEMAJU VEZE SE IASTINOM........UKRAJINCI SE NE BORE,NA NJIHOVOJ ZEMLJI SE OBUČAVAJU PLAĆENICI U KOJE UBACUJEMO I HRVATE IZ HRVATSKE...SVE ZA PARE,TAKO0 JE I OVAJ ČLANAK ZA PARE I NIŠTA DRUGO...ZA PARE SE NAROD LAŽE I NE ODGOVARA...
Što li ameri stalno nekoga obučavaju? Što ne obuče svoje policajce da ne ubijaju crnce po ulicama?
Nije Crnce Nego neduzne ljude
...usa je, u doktrini njihovog establišmenta, projicirana kao jedina globalna supersila, a ostatak planete kao američko dvorište (avlija što bi se reklo), sa neotuđivim američkim pravom da "ureduje" gdje god im se penis nadigne...a zadnjih 50-ak godina su konstantno na vijagri...načim ima da igraš kako njonjo svira, inače ti ne gine "svjetlo demokratije" (i par destina / stotina hiljada mrtvih).
...jest, al ostane mrtvih širom globusa...
pa zar je ovo bilo za ocekivati od tako miroljubivog naroda.. ah da.. NATO? sta NATO ima s tim i to u poljskoj? :) umalo da pomislim kako je Blackwatwer imao nekakve veze sa ovim u vrijeme protesta kad je sve i pocelo.. bas kao i sa talibanima, bas kao i sa IDIL-om.. ko li njih naoruza i obuci.. bas me cudi da se ovo desava..
Americka zelja da vlada svijetom ce unistiti modernu civililizaciju
ovo je onaj dio gdje je BiH odustala od izviza oruzja za ukrainu.. brat amer rekao NE-MO-ZE.. this is where we take over...
Bože dragi, Amerikanci samo znaju sipati gorivo u vatru.
Prebogata je Ukrajina da bi ostala iskljucivo naoruzana sa ruskom opremom i oruzjem. Cim se zalihe potrose u borbama, prelazi se lagano na NATO standarde i kupovinu zapadnog arsenala :)