Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu tajni, evo i ja u ovoj vukohebini čitam...
Interesantno je kako rusofili vjeruju ovim istim dokumentima gdje piše da Ukrajini ponestane protuvazdušne odbrane al zato je ovo fake
Opet istrazivacko novinarstvo, prebrojavanje mrtvih, zavadjanje naroda , struka koja je daleko od toga , dvije kljucne sedmice u kojima ce se sve promijeniti itd... I opet Klix lovu kupi. Zvuci poznato ?
2:1 omjer rusa i ukrajinaca tj. 3:0 za amerikance🤣
Brišete komentare, znaci četo uzpeac stovaoc danas dežurni, za očekivati navikli smo
Samo udri orke, do konačne pobjede Civilzacije nad Zlom, iskonskim zlom.
Ma ko ce vam vjerovati za te podatke ?
Nije mnogo.
Nema tajni za Klix. Istrazivacko novinarstvo na nivou
U isto vreme svi nezavisni izvori kazu da je 1:7 u korist za Ruse, a u Bahmutu 1:9
Peskov nije nezavisan.
Nezavisni od mozga!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD, Velika Britanija i Francuska su 28.5.1995 potpisale sporazum o ne intervenisanju( ne bombardovanju) u slucaju da Mladic i VRS udju u Srebrenicu. To su Mladic i VRS saznali od od francuskog UN osoblja a potvrdio Carl Bildt Milosevicu vikend pred ulazak VRS u Srebrenicu kada je bio u Beogradu. SAD, Velika Britanija i Francuska i danas preko OHR odnosno Schmidta zele bosnjake smanjiti tj ograniciti im pravo glasa! Ne budite glupi i otvorite oci...
Ne budali, Srebrenica i sve poslije nje je iscenirano i dogovoreno unaprijed. I nije to uopšte teško logički i zaključiti.
Nisu baš toliko tajni, kad informacije ima klix.
https://epoha.com.hr/2023/04/11/zapad-je-spreman-boriti-se-do-posljednjeg-ukrajinca-no-jesu-li-i-ukrajinci/
Zanimljivo, do juce su se ruZZofili, sluge okupatora, kleli u autenticnost ovih dokumenata, a sada... 🤣🤣🤣🤣
ako pentagon kaže da su tajni, ja vjerujem
Pogodili su dan napada, tvrdit jos 2 mjeseca prije da ce rusija napasti ukrajinu...rusi u medjuvremenu su nazivali to lazima i zapadnom propagandom...citav svijet je vidio ko je zapravo lazov. Tako da da, prije vjerovati pentagonu nego bilo kojoj ruskoj informaciji.
Samo deri glavosječe.
Samo derati orkove
Pa logicno da agresir uvjek trpi vise gubitaka
Jos dodas tome da se bore protiv rusije koja je poznata po nemaru za zivot svojih vojnika...svaki rat su imali vise gubitaka od protivnika.