Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Stratista 23.12.2010. u 02:13 Vjerujem da su pronadjene masovne grobnice, ali koliko je do sada poznato da su najvece masakre cinili samoubice, alahovi ratnici, Shitski muslimani nad Sunitskim muslimanima i obratno. To nije nikakva novost, to se radilo i prije Saddama i poslije Saddama i radice se dok god ima i jednih i drugih.
A odakle si ti izvuko\' tih %17 ? Papak glupi, pa ni FOX news ne bi takvu provalu objavila.
Masovna grobnica pronađena u Iraku Mosulu uključuje leševi male djece Autor-Jareer Mohammed Azzaman , 22. prosinca 2010 g. Irački vojnici otkrili masovnu grobnicu gdje su tijela 11 Iračana koji su zakopani,a među njima ima i male djece. Žrtve su u.bijene i pokopane u grobnici, u blizini četvrti u sjevernom gradu Mosulu, rekao je bojnik Iamd-el-Deen Abdulkarim. Časnik je rekao da su stanovnici obavjestili vojsku o mjestu masovne grobnice. \"Građani informirani vojska o masovnoj grobnici. Trupla koja su otkrivena su bila u fazi razpadanja. Samo jedan leš je mogao biti identifikovan.Tu su bili i leševi djece, mlade kao svježe cvijeće,\" kaze Abdulkarim. Kazao je kako su mrtvi pokopani u grobu bili žrtve nasilja u Mosulu i ostataktu Iraka u razdoblju nakon Americke invazije 200 godine.. \"Leševi su imali na tijelima tragove od ispaljenih metaka\", kroz koji su pucali, rekao je on.
kakva crna pobjeda? popularnost mu 17%, NAJNIŽA U ISTORIJI AMERIKE na kraju će vam se tolko laži obit o glavu
cuj START... bolje da se zvao PRESS RED BUTTON!