Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi se našli da pričaju i proglašavaju,nema većih parazita od Amerikanaca i Engleza
Amerikanci bi trebali pomesti ispred svojih vrata,koliki bi spisak bio da krenu od svojih predsjednika pa na dole,jakih demokrata..
PRIJEVOD; GENOCIDNA republika srbska bi trebala pomesti ispred svojih vrata,koliki bi spisak bio da krenu od svojih dokazanih ratnih zlocinaca pa na dole. Jakih genocidasa. Poz od jove iz velike bukovice 🤪🤪🤪🤪
Pa valjda sve zemlje trebaju to uciniti ?! Sta se ceka , ne razumijem ?!
Kae Putin sta ima sudije nisam vas prepozno?!
Nego sta nego zlocinac...napao drugu drzavu ubija civile unistava zemlju. Bolje bi mu stajalo hitler umjesto zlocinac
Uspio je dogurati do svojih podguznih muha i ratnih zločinaca poput Ratka i Raše
On je ratni zlocinac od kako je naredio onom krepanom churkinu, da stavi veto nad rezolucijom o srebrenici!
Sad ce Rusija reci da je Hag politicki sud i da ne priznaju njegove odluke, Ukrajinci se sami bombarduju pa objavljuju na Twitter
Amerika priznaje Hag? Zašto su samo američki državljani izuzeti procesuiranja u Hagu?
Neće moći zaspat koliko ste ga nasikirali on samo o tome razmišlja.
Sad ce u Srbiji stici Ratka Mladica po broju murala. I bice im heroj. Kao i u RSu. Oni slave ratne zlocince. U Srbiji je Putin pocasni gradjanin Novog Sada i jos 10 gradova.
ocel ulje pojevtinit, brasna vec nema u Konzumu, zna li se sta?
a sta je sa George W. Bush??
Sad se mora kriti u Zvorniku blizu granice sa ostalim zločincima da može po potrebi brzo pobjeći u Srbiju.Ako baš zagusti uvjek može zbrisati u Rusiju, tamo se čovjek lako izgubi..zauvjek.
Putin jeste ratni zlocinac, ali sta je onda sa G. Bushom jr., Obamom I ostalima koji su unistili Irak, Siriju..... koji licemjeri!!!!!
Bastion slobode i svijetlo svijeta USA!!! Svaka čast
Trumpu daju vode preko mašica
Ratni zločinci i ratni zločinac.