Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista Cmakir bi kakvog brata tucina ili arapa postavio za ministra odbrane, ipak su to braca , krv nije voda :):):)
@SigaSvjetloZibje ma jok bolan Vuckici je vec postavio uhatog koji samo mase usima i samo sto nije poletio ko Helikopter ..😂😂😂 a vec drugi put drzavu Srbiju vodi niti musko niti zensko, jeli bolan znade li se koji je rod ovaj premije/ka Srbije
Zanimljivo je da Vulin fakat liči na Turčina, krv stvarno nije voda...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako će i kod nas vraćat Halida Genjca iz penzije :)
@Kontas?! Kod nas nevraćaju jedino iz groba pošto su ovi izgleda doživotni političari
Crnci se nisu mogli od robstva osloboditi a oni bi da se pitaju za odbranu drzave
Vjerovatno da podigne popularnost militarizscije kod "afroamerikanaca". Sve se to radi planski, kao i ova korona agenda koja će kažu trajat do 2030-te. Ko vjeruje da je ovaj svijet human tom nije dobro. Od drugog svjetskog rata, koji je zapravo bio najveća svjetska prevara s ciljem da se izdvoji elita od ostatka, ovaj svijet je pokazao svoje podlo i licemjerno lice. I tim stopama i dalje uvelike korača.
Ima li kakav Azijat jos da i njega postavi na neku od funkcija??
HE HE , ZIVEO PRECEDNIK
Senatori na aparatima xD
S ovima će biti veći cirkus nego sa onom budalom što je otišla
Juso Biden prvi bosnjak presjednik Amerike. Crknite dusmani!!!
Jarane sreca tvoja da ti Hag nemoze nista.A tek tvom komandantu Obami.
Penzionisani general Lloyd Austin u petak je ispisao historiju postavši prvi Afroamerikanac na dužnosti ministra odbrane u SAD-u nakon što ga je Senat potvrdio. --- Nije ni cudo kada je onoliko civila pobio u svojim vojnim pohodima sirom Bliskog Istoka i Azije.
i Afrike zaboravih napisati.
Kakva "seznzacija" Crni Covjek je za Ameriki vjecita borba suncu sa oblacima.
Eh slucajno...Americi . Hvala na ispravci
Mnogi trebaju da popadaju a nije sporno od kojih ovdje svi bez izuzetka, a koja je predstava diktator Asad kojeg brani još veci diktator Putin da nebi trebao biti uklonjen
God bless America, land that I love Stand beside her and guide her Through the night with the light from above From the mountains to the prairies To the oceans white with foam God bless America, my home sweet home God bless America, land that I love
Je li Bidenov izbor da laze kao pas jer je prije 4 dana na facebooku objavio kako u prvih 100 dana mandata planira cijepiti 100 miliona ljudi, a onda 3 dana kasnije, odnosno jucer, prepolovi tu brojku na 50 miliona?
@vrlosamtirealan jel te to toliko nasikiralo oa reko je i bake 100 000 radnih mjesta a ono minus 15000
@1con12222 Jest, zato sto se bojim da su naivci kod nas postali jos gori, Baketu vise nitko ne vjeruje pa cak ni on sam ali se bojim da kad dodje drugi lopov njegovog kalibra da ce velika vecina nasjesti kao sto je nasjela na pedofila Bidena.