Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam .....!!!!
ZASTO HAMAS ISPALJUJE RAKETE KADA ZNAJU DA NEMOGU PROCI OD ZELJEZNE KUPOLE,I NEMOGU UBITI IZRAELCE, 1300 RAKETA DO SADA, ALI ZNAJU DA CE IZRAEL UZVRATITI I DA CE PALESTINSKA DJECA GINUTI I TO JE I CILJ HAMASU, DA SE SLIKE MRTVE PALESTINSKE DJECE SIRE PO SVIJETU, UVIJEK JE TAKO I BILO, ETO KAKO SE KUKAVICKI ONI BORE PROTIV IZRAELA
@grad na Miljacki Kakve veze dodick ima veze sa Palestinom Allahati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cionisti i Ameri ciste Gazu, lome Islamski svijet na svim frontovima, cine jezive ratne zlocine i nece se zaustaviti, a ovamo u zizu dogadjaja stavili obaranje aviona da se svijet ima zamlacivati cime. Dok se ozbiljan posao radi na bliskom istoku. A vi ovdje pljujte po rusima i cetnicima, na sva usta po klixu, jer ne razumijete sta je ustvari pravo zlo koje je obuzelo ovu planetu. A sad udrite s minusima jer znas ono "SkyDrums je cetnik najgori"...
de nas prosvijetli
Pa vidis da sam prionuo na posao! Sudeci po komentarima i izjavama koje mozes cuti a posebno procitati ovdje, ovoj nasoj omladini trebaju ljudi koji ce joj otvarati tu i tamo oci... Vidis da smo gomila slijepaca?! A ti ako nemas potrebe i ako ti je vec jasno ovo sto ja pisem, napisi onda nesto korisno i pametno, ne znam zasto udaras na mene cinicnim komentarom?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bog da pocrkala cijela Amerika,da bog da vam Rusi bacili 20 atomskih na kontinent!!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10350617_802429726457532_2359045632787956549_n.jpg
Dabogra ovo se i amerikancima i prodanoj Arabiji dogodilo isto ovako kao u gazi i palestini a dogodice se
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=802429726457532&set=a.255800341120476.69304.201333379900506&type=1
USA + Israel = TERORIZAM
hahahahaha a kad su protiv Srba,..ma Amei su najbolji
Sta reci koju posluku porati
Amerikanci su izvor najvećeg zla na svijetu!
Sta vise reci .Nezna se ko je "crnji"(bez rasistickog znacenja) republikanci,demokrati,Benjamin N. ili Barak O. ili ova Izraelska politika.
sa ovim,sad je ta septicka jama kompletirana... boze,progutaj ber jednu nuklearku pa kihni na taj dio planete..
koji su smradovi ovi Ameri,pa to nema nigdje na svijetu...podrzavaju javno ubijanje civila...a kad Rusija lodrzava narod na istku Ukrajine protiv fasisticke vojske,onda Rusiju odudjuju i uvode im samkcije...a Ameri jos javno podrzavaju i plus im salju bodzetdki novac....zar im Palestinci nisu goloruki narod,koji trpe represiju vec sedamdeset godina..i neko mi kaze ima Boga...fujjj...da ga ima ovo se nebi desavalo...sta da vam kazem Palestinci...hiljadu vam sreca :(
NIGER SE UVLACI U JEVREJSKU GUZICU, SORRY NIJE NIGER NEGO BALIJETIMA, MA NE, NEGO MJESANAC KRSCANSTVA I AFRICKOG MUSLIMANSKOG KURCA...
Ne samo da Amerikanci pruzaju novcanu, vojnu i politicku politicku podrsku Izraelu, nego su spremni da salju, slali su i slace svoju vojsku da gine za interese Jevreja, podvaljujuci to svom narodu kao americki interes. Svaki americki politicar je odavno kupljen, a oni rijetki koji nisu, proglaseni su za ludake, ismijavaju ih i u medijima se obicno pojavljuju pet minuta godisnje. Do mjesta predsjednika SAD niko ne moze ni da sanja ako vec unaprijed nije dao bezuslovnu podrsku Izraelu. Izraelska ofanziva u Gazi ce prestati kad oni odluce da prestanu, a svi "pritisci" i protesti nemaju nikakvog efekta.
Veći je problem razjedinjenost muslimana nego podrška Amerike Izraelu. Slabog možeš gaziti ali sa jakim moraš pregovarati.
koje huskacke vijesti! cuj "Senat Sjedinjenih Američkih Država odobrio je napade Izraela na Pojas Gaze i ubijanje civila u toj zemlji."! jesu vojni napad ali sigurno nigdje nije odobreno ubijanje civila, idioti! pa nisu toliko glupi da potpisu jedan tako oformljen dokument. nazalost, civili ginu u svakom ratu. idealno bi bilo kad bi se vojske marisale jedna protiv druge na nekoj poljani ili u pustinji 'dje nikog nema, pa oni sto pobijede i sataru druge da krepaju od zege, od gladi i zedji. to j moje misljenje o ratovima i ratnicima i sta zasluzuju. a civile i sve koji nece i ne mogu da ratuju ostaviti na miru.
pocrkali dabogda u mukama!!! licemjeri!!!
...ZAR JE OVO VIJEST...STVARNO SAM ONDA PRENAČITAN I PREINFORMISAN...