Nakon neslaganja s Kinom
0
Američki ratni brodovi prelaze u Aziju
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u RS još uvijek ne znaju da je Michael Jackson umro
zasto idu tamo? da ih kina pretopi u igracke?
Cetvrti rajh...
Isto kao i Njemacka u II svjetskom ratu samo na lukav nacin, malo po malo.
@Izete ajde isci sadake a ja cu te gledat iz satelita ,balijice glupavi
@Izete pod uslovom da Kinezi sa istom politikom nastave i sl. godina sto se nece desiti, jer svako iole pametan se prilagodjava situaciji. Kao sto cika Marx opisa u Kini se trenutno desava tzv.prvobitna akumulacija kapitala a to su prosle sve razvijene zemlje (EU+USA) Kada pojedinci dovoljno ojacaju da im vlast vise nije upitna slijedi horitnotalna raspodjela kapitala (npr. ukljucivanje naroda na berzu)
Ma Kina ce sama klelnuti bez i metra, jer njihova ekonomija je manje vise ovisna od citavog svijeta a najveca konkurencija im je hrpa 3\"3 zemlaja\" A narod zeljan sada da ima sto vise. Razlika izmedju bogate Kine i siromase ako moga tako da postavim spektrum je razlika izmedju praznog dzepa i dzape punog para. Kina je na ivici raspada unutrasnjeg jer broj siromasnih sto zele biti bogatiji je jako velik a manje vise sve zapadne zemlje su sprijecile dotok siromasnih kineza (kao izbjeglice). Kina je sama sebi kriva sto je stvorila nebalas jer je saki omogucila kapitalisticki zivot po principu ako mozes budi bogat i neki tamo zive bolje nego mnogi u USA. A onda iz ostalih provinicja tj. 95% stanovnistva zadrzala kao koloniziranu slugu. Za max 5 godina ce cekonomija u Kini tako drasticno poceti da opada, da za neke dvi godine ce kleknuti. Indija, Brazil i Indonezija ce biti te drzave koje ce preuzeti ulogu MADE IN ...
Ameri i treba da su na kosovu da brane sirote ljude od ce.t.nickih vampira. Inace, boli Srbe jedna stvar za Kosovo. Do Kosova je stalo samo ce.t.nicima. \"Evropa je srce Srbije a Kosovo njen su.pak\"
da ih nije bilo 90.ih godina ne bi ni vas bilo maymuni jedni, pa daj malo mislite sta pričate, ja znam vi ih mrzite što su to križari , ali hebace vam mamicu kad tad
Bio sam u Americi kad su im kinezi oborili satelit. Poludili ameri, pozivaju na rat i slicno al nisu nista uradili. Znaju da kineza ima previse u Americi i u Kini da bi se sa njima svadjali. Kina ne zaostaje puno za Amerikom plus sto ce Rusi stati na stranu Kineza.
-Pa sta su s.m.r.a.d.o.v.i- Britanski ,u svojoj istoriji postojanja prije cinili isto -shto i ovi -s.m.r.a.d.o.v.i- cine danas....!
Nece biti dobro za ovu Americku bagru , sto se spore sa \" malim zutim ljudima \" to bi mogao biti pocetak kraja Americke imperije ! Podrska Kini ! Ameri \"go home \" dok jos nije kasno !
prepali se žutih, hahahahaha-tako treba!
Zato su ameri stacionirani u Kosovu
Azija je kopno. Tako da brodovi nikako ne mogu preci u nju.
Majku im njihovu,samo da im je ratovat i otimat, prokleti amerei, isto su prokleti kao srbcine
\'\'Nakon neslaganja s Kinom, americki ratni brodovi prelaze u Aziju.\'\' - A gdje je to Kina neg u Aziji, u pm.