Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rockybalboa Hvala na \"informaciji\".... Mene SADA interesuje hoce li sa-y imati clanak o smaku svijeta 22.oktobra, hoce li imati izjave ocevidaca, fotosesije propasti svijeta, hoce li vjerske vodje davati izjave popodom propasti svijeta, izjave od stranki SDA, SDP, HDA, od Visokog predstavnika, od EU, od UN, hoce li NATO u ime demokracije BOMBARDOVATI propast svijeta itd. ILI ce biti ko i sad.... Da je je.bo \"novinar\" \"citaoca\"....????? Ili da se manem ironije, koga uopce INTERESUJU izjave raznih SESIRDJIJA koji prodaju svaki svoju \"piramidu\" \"ELEKTRO-ENERGETSKU vodu\", \"propast svijeta\", \"dolazak zrake\", \"budjenja Maja\" i slicen IDIO.TIZME.... Ima ju li \"novinari\" bilo kakvu ODGOVORTNOST u odnosu na ono sto \"objavljuju\" ili sva ta \"prorocanstva\" (piramidalna i druga) imaju za svrhu praviti od nas citalaca PRAZNOVJERNE Torabijevce, Osmanagicijevce, i .slicne \"ma,jmune\".
Ovaj je intelektualac za onog TORABI JARABI sto je prodavao po stodstrukim cijenama vodu ko halvu na \"Zetri\"... Ovaj ba prodaje \"maglu\" i ne krade sirotinju... Doduse nema ni Izetbegovica i Sericva da mu cuvaju ledja ko TORABI JARABI u BiH..
Hahahaha baš je lood ovaj prpovijednik , nego kada će nama Mehki Torabi opet doći da nam prodaje čarobnu vodu iz svemira?
Hoće li i ovoga Dino Šaran da reklamira ?
hebo ga tata ludi vise, jes dosadan
Pa ko je sad budala, on koji dobro od toga zivi, ili oni koji vjeruju.
Koji manijak !! Ovoga treba smijestit u neki zatvoreni podrum da ne moze nista osim nego DOCI PAMETI. :)