Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li crnci slučajno ili?
Nisu slučajno,takvi se rodili :)
eh kad bi se kod nas zarovilo, ne bi ostao ko da predaje
Gle frizure, kod policajca i uhapšene..isti frizer garant..živio Široki,Travnik,Kiseljak, morali bi sve zatvorenike pustiti da profesore strpaju u zatvor..a to je kod nas samo san..
Zanimljivo da su ovi lopovi većinom afroameričkog porijekla.
Kad bi kod nas zbog ovakvih stvari zatvarali, bilo bi dovoljno samo oko cijele BiH ograditi zidinu i metnuti rešetke. :)
Kod nas bi svaki drugi profesor (pogotovo univerzitetski) zavrsio u zatvoru. Da ne govorimo o nekakvim izmisljenim testovima prilikom zaposljavanja i pored prilozenih diploma i certifikata od legalnih skolskih ustanova oni nemaju ni legalno ni legitimno pravo da ocjenjuju neciju strucnost.....testovi im sluze samo kao pokusaj legalizacije stele i korupcije.
Savezna drzava Atlanta...
A sad adio....
ne umiju
Rade ko crnci i na kraju ovako zavrse ccc
Sta je ovo, svi profesori crnci??!
Urotili se protiv njih sto su crnci :))