Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za to vrijeme Kina No 1.
pa sve što u kući imaš, računajući kompjuter i svaki atom u njemu su kineski. dakle već živiš s njima.
Amerika je i dalje najjača u mnogim segmentima, ali planeta više nije ni slična planeti od pre 10 ili 20 godina. Postoje i druge globalne sile i javljaju se novi regionalni igrači. Ništa se više ne rešava lomljenjem preko kolena. Proterao si ruske diplomate i koji je efekat? Nema ga. Iste te diplomate ćeš da vratiš za mesec dana, ali neće biti vesti o tome. Ja kapiram da ruske diplomate i ne nose stvari, odeću i nameštaj u Moskvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kakav je ovo kreten, trump mala maca, zbog ovoga idiota cemo svi nastradati
Aferim, do sada je osvjetlao obraz slobodoljubivog dijela svijeta. Još da udari sankcije Kini u ekonomskim tokovima roba, da im se ukinu privilegije makar, i to će da bude pun pogodak!
Sada će kontra sankcije...i šta onda
To je uvijek tako bilo kad te neko hackira, onda se prekinu diplomatski odnosti... Uvedu sankcije... Samo kod Donalda to ninje vrijedilo...
Hoce islamizovani Ruske vakcine a raduju se sankcijama Rusiji, standardno za mOsNjake
To je trgovina.svako od svakog kupuje ili prodaje.sta je tu cudno?
Kako je Rujo dobio na poklon ukradenu ikonu sve ode naopako.Njima je primarno da rovare.Od C gore,Bosne,Ukrajine pa dalje.To Bidene samo tako.
Bravo
Pa Rusija rovari gdje stigne.Bravo USA.
Bravo..
Evo sad ce decenija sankcija Rusiji. Spustali su cijenu nafte ispod nule. Ja, i? Samo su ih natjerali da proizvode sto nisu ranije i izgubili trziste za svoje proizvode. Te parole su za domacu upotrebu, itekako kupuju od Rusije sta moraju. Nije pjano Jeljcin u Moskvi, preozbiljna je to ekipa
Ne uvode se sankcije Rusiji sigurno da bi se "bolje ponašala", nebo baš naprotiv, da ih isprovociraju.
Neka je
Dok je narandžasti majmun lizao Putinu pakšu, Biden mu ga pravo gura. Svaka čast.
sa nasim respiratorima mozete sigurno brati maline
rusija ima ekonomiju Spanije. USA ih moze ugasit ekonomski. Eh kad ih pritisne ekonomski onda da vidimo sta te tid 21 podrepublika da rade. Moze biti belaja. Samo ih treba na 30 republika podjelit i bice mira Evropa a bogami i svijet.
Ne postoji merilo za tvoju glupocu.
Sad ce Rusi kontra mjeru i pojeo vuk magarca