Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je zao ove babe iz CG jer koliko je ona presla gora i mora da bi svoje kosti tamo ostavila u ladnoj ameriki. Ajmo se skupit da para nesto saberemo da je dovezu u njenu grudu crnogorsku da pociva u miru za vjeke. Zalosno je ovoo, Saucesce moje duboko i iskreno porodici i prijateljima i komsijama takodze da svi izadzu iz ove krize i iskusenja :((.
koli je tebi platio da branis ovakvo nesto?
Drago mi je da ovdje, osim jednog bolesnika, imam nekoliko istomisljenika. Ovakve vijesti bivaju objavljene jer ima nas koji je citamo. Dok ima NAS, NASA je krivica sto ce i slijedeca ovakva vijest biti objavljene, kliknuta icitana, pa i komentirana. Ima drugih portala, kao npr. Radio Sarajevo koje objavljuje kvalitetnije vijesti i na kojem (ja mislim...) nema mogucnosti komentiranja. Ovo ovdje je magnet za majmune, polupismene, provokatore, fasiste i ostale asocijalne tipuse koji putem okmentara lijece svoje frustracije, te se ni nazovi \"novinari\" ne trude da takvoj publici priuste pravu vijest... zalosno, ali istinito
kavkazmedia.wordpress.com kavkaskiemirati.blogger.ba
Problem danas je to sto ima tona medija, koji moraju nekako popuniti prostor. Ova vijest je bezazlena, ali mnogo cesci slucaj je da mediji poklanjaju paznju budalama, ekstremistima, nebitnim \"zvijezdama\" i ostalom talogu sa dna kace
MAMU HIM CIONISTICKU
To i ja kažem. Tamo neki ubio autom tamo neku. Takvih slučajeva mali milion po svijetu svaki dan pa ni jedna nije objavljena. Baš me zanima čime je ova postala tako interesantna da je objave?
Kakvi novinari rade na ovom portalu? Naslov uopšte ne odgovara članku. Pijan drot pregazio jadnu ženu koja se u Ameriku doselila još prije Žute Grede.
Zašto je ova vijest objavljena?