Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina, Indija, juzna amerika i ostatak svijeta su podrzavali SFRJ. Nisam bas siguran da su tako pristrasni sa Srbijom. Koa sto rekoh, Ameri nisu cvjecke. Eto zauzese i Haiti. Svi salju doktore, medicinske sestre, spasioce a USA salje marince :)
Vi ste, gospodine ANALITICAR, vjerovatno VISOKO OBREZANI ( pardon OBRAZOVANI), najvjerovatnije u MEJTEFU na \"ODSJEKU ZA ANALNE ORGANE\".. Jesam li u pravu???Pa nemojte se ljutiti, to nije demokratski ni \"intelektualno\"..
\"Edukuj se\"? E seljacino papanska, ne znas ni govoriti. Koje to knjige da procitamo, majmuncino degenska? Dedera citiraj koju, da vidimo je li postoji ikako ili ju je napisala i gora budala od tebe. Ako takvih oupste ima.
Baš si neki jak analitičar :) Hahhah, glupane, da nije bilo Amerikanaca, ne bi bilo ni jednog svjetskog rata. Kopaj ispod površine sine i vidjećeš neke stvari koje nisi ni sanjao. Okani se tih wikipedia i udžbenik srednje škole izvora, uzmi malo i pročitaj, iskopaj nešto što do sada nisi učio u školi. Postoje knjige, dokumenti, dijalozi, radio snimci... edukuj se i sve će ti biti jasnije. A istina je da su Ameri globalni policajci već 100 godina, ali ne zato što žele da ovaj svijet bude dobar, već naprotiv, žele da ga potčine sebi i svojoj volji. Kako G.W. Bush stariji reče \"The New World Order is becoming a reality\".
@kule Kakva Kina??Ti su neutralni po svemu.Ko to Ruse podrzava?Indija koja ima probleme svoje sa Pakistanom (ujedno Americki saveznik) ne lupetaj gluposti.Sjeverna Koreja, pa ti su neuracunljivi,cak ih se Kinezi boje.Ne lupetaj gluposti. 1000 Kineskih vojnika ne vrijedi ko 10 americkih.A da ne pricamo o nuklearnom arsenalu...Uostalom,ko je svjetski policajac vec 100 godina.Da ti nije bilo amera u 2 svjetskom ni tebe izrode danas nebi bilo,vec bi tvojhi preci truhnuli u nekim rudnicima radeci za \"arijevce\"!!!
Eraser, malo si zaboravio Kinu, Indiju, Brazil i listom cijelu juznu Ameriku, sada i Ukrajinu, Sjevernu Koreju. Malo li je? Natpolovična populacija Svijeta i već vojno moćnija. Jedino je problem što nije agresivna, ali bolje da ne pogađamo.
bravo eraser, samo znas nas narod se osjeca ruskima nekakvim na zalost, i jos uvijek masu crvene petokrake najpoznatije po tome sto su staljinisticka insignija, prestrasivajuci sjevernom korejom ono malo zapadnih faktora sto nam brane ljutsko pravo na zivot u bosni :) ma cista retardacija
treba baciti atomsku ovim poljacima i amerima!!!!!
Zasto ne kad mogu. Da je srece, pa da ih instaliraju u BiH. Ameri nisu cvjecke da se razumijemo, ali se ne mogu porediti sa rusima. Ruski lobi, ruski dobrovoljci (pored ostalih) su mnogo zla nanijeli BiH. Daleko im kuca. Samo srbija, kuba, venecuela i poneka africka drzava vide prijatelje u rusima. A onaj Putin i njegov \"Medjed\" totalno neuracunljivi ljudi opasni po rusiju pa onda i za ostale.
Samo čačkaju mečku.