Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi zaista misle da je sav svijet debilizovan ?
Jednostavno neće im slati oružije koje Izraelu ne treba i to će prikazati kako uvode “embargo” IzraHellu pa neka se jadni muče sa ubijanjem djece umjeso 1000 odjednom upotrijebit će one ostarjele iz magacina kojima ističe rok trajanja ali sa manjim učinkom ali će konačni učinak ubijene djece biti veći jer će IDF raditi malo duže i prekovremeno!
Poslali palete municije, ali ih nisu radi sankcija umatali strec folijom....
Koje licemjerstvo.
Ahahahaaa, koliko moraš biti pokvaren i licemjeran? Čuj dio blokirao. Amerika je isto što i Izrael, ZLO!
Koji Viski ste im blokirali.
Ubrzo akobogda idu tuzbe protiv Srbije I ovog genocidnog entiteta. A boga mi mogu se I jb
Gentiles se kofrče,ko fol
Koje im to oruzije treba osim puske licemjeri.
ovo je prica za naivne i retardirane osobe pa majku vam jbm poslali ste im naoruzanja da mogu ratovat 100 godina
Blokirali "DIO"isporuke???? Mali dio sigurno, jer veliki dio ne smiju blokirati. Jevreji upravljaju Amerikom , pa i velikim dijelom svijeta i zato im se dozvoljava da prave masakre kad god im naupadne. Fuj Americkoj politici prema Palestini! Fuj Americkom podrzavanju genocida nad Palestincima!
Izjava "Izrael ima pravo da se brani" ce biti upisana kao najgnusnije opravdanje za genocid počinjen u 21. stoljecu. Izrael se brani dok sravni sa zemljom i ocisti od zivota cijeli pojas Gaze. Od ovog se ne mozete oprati.
Slažem se, u 20. stoljeću je to bila izjava: "od 5.45h uzvraćamo vatru". Izjavu je napravio A.H. prvog septembra 1939.
Hahahah ko pushi ovu pricu
vi ste upleteni u gen**cid u svakom slučaju!!!??