Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ako su to amerikanci izjavili da je opstanak u opasnosti, treba zelenskom ovo prevesti iz naseg iskustva da su vec prodani.
Kada je ukrajinska sirotinja vidjela da su ko je god mogao pobjegao na zapad, opao im je borbeni moral i počeli i oni bježati. Zapad je širom otvorio svima, pa i ratno sposobnim muškarcima. A Rusi nemaju šta da izgube. Kao protiv Hitlera. Spremni su izginuti do zadnjeg čovjeka da ne padnu u ropstvo zapadu.
Evo ih Ukrajinci po Minhenu uzivaju. Vozim taksi i petkom, subotom su uglavnom oni musterije
Lako vam je tuđim Štapom po trnju lupati. Svi su znali šta će se desiti ako širenje alijanse za Ruse pređe crvenu liniju. Ako zapad ugrozi sigurnost Rusije, suočiće se sa kataklizmi. Svijet je na ivici nuklearnog rata. A bolje je da se obznani kraš liberal kapitalizma (koji je već propao) nego da do toga dođe. Pametnom i ovo dosta.
Ameri su zacrtali svotu koju mogu potrositi kako bi syebali Rusiju i kad su shvatili da im kredite nece imati ko vracati zavrsavaju ukrajinsku pricu za razliku od vodecih EU zemalja koje uzalud mamuzaju vec polumrtvog konja. Zijanise grdne novce a jeftinim ruskim energentima mogu zauvjek reci zbogom. Ima da krenu nevidjene recesije i vlade ce im padati k'o zrele kruske.
Pola režima u glavnim evropskim državama je pod direktnim američkim uticajem, i rade kako im oni kažu. Naredni evropski izbori promena promjeniće taj odnos. Još ako u usa pibijedi Tramp, Ukrajina će se raspasti, a već se raspala
Rusofilna žgadija se navije smrditi od zore. Samo se tješite, marvo rusofilna. Svi ćete vi na baištelu u Njemačku, pizda vam materina smrdljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Elmedin Karić i njegova Jana
Naravno da je u opasnosti kad ukrainci pored tolike EU i Americke logistike samo njih 5% je u ratu ono ostalo svi pobjegli na zapad u luksuznim hotelima zive. Pa cak se i korupcija pojavila krađom i prodajom oruzja. Tako se rat ne dobija!!!
Mezenje ovaca u stalnoj reziji kaouboja.
SAD najveci licemjeri na ovoj planeti.
koga briga, a opstanak Iraka, Libije, Afganistana, koje je SAD srusio?
Kad ste pozivali ukrajince da ginu nije bilo anonimnih izjava... Zar amerika koja financira sve ratove na svijetu nema para da placa rat u ukrajini? Zali boze krvoprolica, svoj na svog dize ruku...zali boze samo 😞
Nadamo se da ce ovo sve na dobro izaci..
Cekaj zar nisu dosli do Moskve...jadni mi sa vama ,,,nalozili ste Ukrajince samo da "ustopate" Ruse koju godinu!