Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U TetraPak ga pakuju 0.9....3.2...2.8
Americki borbeni avioni nose rakete sa osiromasenim uraniumom i svaki dan se proizvode, i to nije problem. Problem su drugi sto pokusavaju da pariraju americi koja nikad nije prestala proizvoditi naoruzanje sa osiromasenim uraniumom, uprkos svim UNovim rezolucijama. Samo proizvodite, ne dozvolite Americi da vlada svijetom!
Ma da… malo konfigurisali one Sadamove tvornice bio-hemijskih otrova… i uran marisu na ho-ruk…
Tramp reče: "veoma brzo ćete vidjeti veliki napredak" 😁
Pa povećanje proizvodnje se u svakoj zemlji okarakteriše kao napredak, izotop više manje..
Obogaticemo bosnje olovom
@ubicadjece Postrojenja BDI (Bosnian Defence Industry) rade u 3 smjene, bukvalno su se milijarde eura potrosile na oruzje i sada cekamo... Cak se i znaju lokacije buducih logora za bosanske pravoslavce. 500.000 ljudi je spremno za mobilizaciju unutar 24 sata.
@ZutiMacorIzCrneVrece Ahahahahha, kako se bojim, neeeeee samo nemojte Bosnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjveverna ???
Logicno, nakon tzv dogovora dolazi smumLja ili sumNja, pa mamu vam americko zidovsku zar mislite da je neko lud?Cuj da ugasi sve a oni nista?Za 4 sedmice ponovne sankcije S.K. a nakon toga ce se Trump i Kim ponovo sastat da nadju zajednicko rjesenje ovaj put lokejshen Ivan sedlo.
Eh, kol'ko voli to nuklearno naoružanje treba se oženit za njega. On dok ne raznese cijelu planetu neće imat mira 😐