Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bush je to trazio par puta.. pa nista.. a sada je suradnja irana, rusije, kine, i indije jaca nego onda..
@Iskreno100 eto rusi vAS ODBraNIŠE ŠTO SE LJUTIŠ JBG ??:)))))
opet prelivode protiv amerike i nato pakta, a jučer pljuvali po dodiku i pisali da su im amerikanci najbolji prijatelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1.Amerika je največe zlo na svijetu. 2.Kriva je za svaki rat na svijetu i uništila je čitav Arapski svijet i sad hoće i Perzijski da uništi. 3.Odgovorni su za terroriste i za Izrael. 4.Šteta, što su gadjali, samo na ambasadu Amerike, trebali su izudarati sve američke trupe i baciti atomsku bombu na New York! 5.Govna američka!
@CrnaAdministracija ja nikad nisam rekao amerikanci. Kako si me zaboravio Administracija?
pričali smo bar 10x puta oko Ivana Franje Jukića.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mater vam poganu americku, napadnite izrael
Što je Iran za Rusiju i Ameriku, to je Hrvat za Srbina i Bošnjaka. Licemjeri i prelivode.
Samo naprijed. Šije, Zionisti Orthodoxi deri ba.
Da da,Amerika se uvijek priprema za "napad" na rafidijski Iran ali nikako da napadnu,naprotiv srušili su Saddama doveli rafidije na vlast u Iraku,porušili sve sunnitske gradove širom Iraka, Afganistana i Sirije,pobili na milione muslimana ali se pripremaju napasti rafidije 🤔 Zar još postoji budala koje vjeruju da će ova dva zločinačka saveznika zaratiti.
@Waleed To je Busho zezno, uvidjeli su oni grešku kasnije. A nke ni greška, Saddam je bio đubre, samo su trrbbali zaustavit šije od preuzimanja vlasti.
Ratom protiv BiH (genocid) zapoceo je kraj ovoj civilizaciji. Pocetak zetve na zemlji. Bosnjaci, plus nevini Srbi i Hrvati, ili prvine koje jos uvjek cekaju na pravdu. Berba zita i jecma je zapocela, ali nece jos dugo ni grozdovi uzivati. Crne zastave, proboj kroz zid i "Jevreji". Od 6-7 milijardi ljudi ostade par desetina hiljada. Beograd. Smak svijeta. Prakticno nema prezivjelih. Uskoro, uskoro...
Čifut / Jevrej vrti đe burgija neće. Čifutska posla!
Nisu muslimani problem, već nafta!!! Razvale im državu, zavade narod, pa ih zaduže za obnovu i uzimaju i crpe naftu! Kod nas su razvalili državu jer je brzo napredovala i bila jaka vojna sila! Istom metodom...
Amerikanci su najgori. To sto jbu srbe je samo payback jer nisu nas uspjesno istrijebili kad su trebali, ali inace i definitvno su gori od srba visestruko
Pa kralju taj NATO(Amerika - isto dodje) je krajem '93 kad su Srbi drzali 73% teritorije BiH srucio preko 1000 granata na srpske polozaje i direktno uticao na rat u BiH, i dalje imas na petrovackoj cesti spomenik koji oznacava moment kad je NATO avijacija pobila civile koji su se povlacili iz Hrvatske/Drvara i okolnih mjesta. Ta USA koju pljujete je javno objavila kako su finansirali i naoruzali hrvatsku vojsku i direktno pripremali uz pomoc hrv generala akciju "Oluja". To su cinjenice.
treba im novo žarište
Nikad Amerika i Izrael necw napasti Iran. Zato jer oni saradjuju samo da au protiv muslimana sunita .
Amerika je stvorila teroriste kad su ih finansirali u Afganistanu 1989. godine. Treba li su pustit da Sovjeti smrskaju dimijase ne bi vise ni jedan smjeo pisnut. Ali Amerika se borila protiv komunizma, na kraju se to odbije od glavu kad se vidi ironija 1989. godine i 2019. godine cije su vojske u Afganistanu.
dream on bros amerikanz!
uprevodu sanjajte
dream on bros amerikanz!
"nije bilo ranjenih " ,kao da granate samo ranjavaju.
opet prelivode protiv amerike i nato pakta, a jučer pljuvali po dodiku i pisali da su im amerikanci najbolji prijatelji.
o cemu to ti?