Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIGEST BULLSHIT!!!!!!!!
@jesmo_danas_ludi misle, jer su oni poglupi pa kontaju kakvi smo tek mi,a mi zahebani da ne moze bit gore:)) bin laden je samo veliki svjetski igrac, ziv i zdrav sad penzionisan negdje na privatnom ostrvu ili neprepoznatljiv operacijama.
Bullshit
A raja i ovo vam mogu potvrditi, AL-Quaida je ime programa u CIA-a u kojem su drzali spisak svih murjahedina Kojima su snabdjevali oruzije 1979 godine!!!!!
Kaze danas smo ubili Osamu i tijelo mu bacili u more, mozda je Obama vjezbao comedy show, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tacno drug 😃😃😃😃
nije marinac nego mornar...njegova jedinica pripada mornarici...ne marincima...
Bacili ga u more...Oni misle da je neko glup kao oni.
ma kani te se takvih glupost, ova tkz akcija je samo bila izjavljena radi predsjedničkog rejtinga, ipak za jedno 20god mora nešto Obama imati iza sebe da je uradio.
Price za malu djecu i americki narod glupi, oni bi povjerovali i da baba Muda ima, eh doduse u danasnje vrijeme neke i imaju oklagiju 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nije marinac već član Navy Seal Team 6 (DEVGRU) koji je radio tu operaciju Bin Laden - Operacija Neptune Spear.