Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi gledaju, bosi stoje na ledu i smiju se :)
ovo u fazonu:"hajmo se svi navuc' na heroin,pa ko prvi umre,.p.i.c.k.a"
gay pride
Ameri samo zakuhavaju,jedan narod su uspjeli masoni cionisti da razdvoje u ovom slucaju ove Korejce .Sta Ameri traze na ovom dijelu svijeta ili bilo gdje drugdje ? Uceruju pravdu ili sta ?Ko` sto su u Bosni ucerali americku demokratiju a u stvari donijeli bijedu,kriminal sa ovom domacom bandom od politicara.Ovi Juzni Korejci uopce ne pripadaju zajedno sa ovim Amerima.Americki vojnik narkoman otpad i olos u Americi bio nesposoban za naci posao,lijen ,zato i jest otisao u vojsku da hara i pali.
I svi upalu pluca
Neka dođu ovdje živjeti pa da vide šta su ekstremni uslovi. Svi bi pokrepali od gladi.
Mogu da razumijem da postoji antiameričko raspoloženje kod pojedinaca, koje je jednim dijelom i opravdano. Međutim, ne mogu da razumijem da su isti pojedinci toliko daleko spremni ići da podržavaju državu i režim poput Sjev. Koreje. I ne poredite Sjev. Koreju i Iran! P.S. Predlažem ovim novopečenim simpatizerima Sjev. Koreje da pokušaju stupiti u kontakt preko interneta sa nekim od žitelja Sjev. Koreje... ako je moguće.
Gdje su ti amerikanci na slikama? Ili su oni dio logistike, kuhinja, sanitet...?
ja dobrih frajera da je kako one nase bildere poslati da ne kazem kako bi plakali i kukumakali
E moja dječice, niste vi vidjeli šta rade Rusi na -70 !!!
@den,znam da bi ti volio vidjeti one svoje sa bradama i suknjama kako se spustaju na sankama niz gornju maocu hihihihih
Cionistička g..a.m.a.d. i jedni i drugi...
vidi cokoladnog
Okrenite broj za Amara. Hajdemo mu nabaviti nova pluća. 090 291 089
nije to nista,znaju li oni kakvu je obuku general sakib puska prosao,trideset godina je kockao i lokao u pjafu i vatrogasnom hihihihihihihih
pa sta je ovdje cudno, ovo normala bila u JNA vojsci, to znaju oni koji su je sluzili, ovi danasnji ni carape ne znaju obući....
Koje pedercine