Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
So what!? Ameri mogu dobaciti do njih. Zasto oni ne bi mogli dobaciti do Amera? Mozda je sjevernokorejska jedna raketa opasnija od sesnaest hiljada (najmanje) americkih raketa? Podsjecanja radi: Amerika je jedina zemlja koja je upotrijebila nuklearno oruzje!!! Zlo i naopako.
Ali demokratski bacena bomba. Nije isto kad te bombom sjbe neki diktator, i kad to uradi zemlja sa demokratskim tradicijama. Ovu drugu je lakse podnijeti, demokratski .
Ono te demokratski prže na atomskoj tavi od nekoliko hiljada stepeni celzijusa. Neprocjenjivo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako general Stewart moze ista pouzdano znati o nuklearnom oruzju Sjeverne Koreje? Je li po principu bioloskog oruzja Iraka koje nije postojalo? Ili s druge strane, otkud general zna da Koreanci vec nemaju takvo oruzje? :) Mislim cemu takve izjave... ne dirajte ih Ameri, oni vas sigurno nece dirati. A ako ih dirnete, necete gledati scenario Iraka i Libije, u to sam siguran
@DIJABOLIK30 , ekonomski definitivno nisu, a polako gube i vojnu nadmoc iako su jos uvijek u vrhu
Necemo, gledacemo Armagedon LIVE:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
počinje još jedan rat ...
Ovaj svijet je otišao u 3pm, žali Bože nevine djece i dobrih ljudi, "meščini" mog'o bi neki master reset biti.
ma da, morate to sprječiti...
JOJ KAD KIM OTREŠTI RAKETU IMA DA IM BUDE VESELO.
Ako su tolika prijetnja za svjetsku sigurnost, zašto onda ne unište tu "osovinu zla" sa diktatorom na čelu kao u iraku, libiji, itd???....ili ne žele više scenario iz vijetnama?
Samo vi pljujte po Amerima. Ameri su uvijek bili za Bosnu a Europa je mirno gledala pokolj na samom pragu. Sad pošto većina uzima pare iz EU prave se blesavi i krive Amere za sve. Ne mogu poltroni protiv svojih EU država. Ipak je Euro sladak pa se može i progutati kakvi su bili u ratu.Nisu Ameri predali Srebrenicu nego Holanđani ali neče niko na Holandiju.
@Ekser....izvini a po čemu su to bili za bosnu? Ne kažem da nisu pomagali ali ti je samo 1% od onoga koliko su bili u mogućnosti. Ono što su uradili 95te mogli su i dosta ranije 92ge i poštedjeti hiljade smaknuća. Uglavnom se radi samo u interesu i udaranju kontre rusima preko srba.
@Ekser....izvini a po čemu su to bili za bosnu? Ne kažem da nisu pomagali ali ti je samo 1% od onoga koliko su bili u mogućnosti. Ono što su uradili 95te mogli su i dosta ranije 92ge i poštedjeti hiljade smaknuća. Uglavnom se radi samo u interesu i udaranju kontre rusima preko srba.
TO JE JEDINI PROBLEM a to sto ti projektili mogu vec da lete u Kinu Rusiju Irak Iran Indiju SveCku itd itd E TO NIJE PROBLEM
@individuator mogu ti ja i nacrtat pa da probas skontat??!!?!?!?!?!?!?!,!,!,!,!,,!,!,!
Nema u S. koreiji nista, kad bi i ispalili raketu na njih nebi kurcom mrdnili, previse su zauzeti na drugim mijestima dje ima
Ameri ne prastaju jedno a to je ideja da postoji "slobodna drzava" koja misli svojom glavom hoce li se drugi pocet tako ponasati mozda?
samo.bih zelio vidjeti poslije ubistva Sadama i Gadafija i sada smeca od drzava poput Libije i Iraka . kako cete ga ubjediti da se odrekne raketa i atomskih???