Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna propaganda, prizivaju rat po svaku cijenu.Još im ukrajinski predsjednik kaže da popuste, da od rata nema ništa, ali ovi ne haju.
Pametni, rat ce unisiti i rusiju i ukrajinu
Svijet stvarno ide u pogresnom pravcu .....ovo sve rade tajne organizacije i osobe koje imaju pare i kojima je dosadno , pa hajmo zajebavati obicni narod , neka se krhaju izmedju sebe.....fuj fuj fuj .
Zna general iz iskustva u Iraku, samo tamo se zrtve ne računaju, kolatelarna šteta.
Gledati cemo jednog dana dokumentarac, bijase jednom jedna rusija 😅
Meni se cini da je ova frka oko Ukrajine samo cover up za jebenu inflaciju i rast cijena svega u svijetu. Umjesto da to bude top tema mi naglabamo o ovome.
1958 god. mnoge zemlje su potpisali sporazum o Antartiku i dosad nijedna od tih zemalja nije prekrsila taj pregovor, a tu su i SAD, Rusija, kina itd. Sad u vezi ove pandemije sve zemlje su bile ujedinjene i svi su se zajednickim snagama "brinuli" za nase zdravlje i zivot i sad nam izlaze sa mogucim ratom u Ukrajini, Tajvanu. Koji paradoks, to oni odlucuju kad ce nas braniti, nemojte nas vise braniti, ako boga znate.
Rat je svugdje uzas
A generala budaleštine,jes ti general ili političar koji priča markove konake
Sve ste spremili samo napada nidje. Bas vam onaj Putin kvari zurku.
sve Amerika protiv rata, a posalje 81 tonu municije Ukraini, umjesto da smiruju oni potkuhavaju.