Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo kako bilo, ovaj čovjek nije normalan..
Cijeli svijet je skontao da je Trump narcisoidna, sebična, bešćutna dalabu puna taštine, samo nas narod, stručnjak u svemu, vidi u njemu normala lika. Doduše i onaj sa rogovima isto misli da je ok. 😉
Koja budaletina od generala.
Niko nije lud . Ali to cheka Ameriku u svakom slucaju. Da bi elita uspostavila NEW WORLD ORDER ili NOVO NORMALNO USA mora kao Imperija NESTATI i new world leader China je josh malo spremna . A naravno i KINESKA DEMOKRACIJA KOJU VECH TRENIRAJU VLASTI SIROM SVIJETA...hmm.
Jedini predsjednik koji se sa sjevernokorejancem susreo oci u oci, drugi ih kroz nisan gledaju i eto on je lud.
Ljigava propaganda protiv narodnog predsjednika. Trump nije započeo niti jedan rat za svoga mandata, a svoju predsjedničku plaću darivao je u dobrotvorne svrhe.
Nije zapoceo niti jedan rat jer su on i njegove pristalice osujecene u pokusaju u napadu na zgradu parlamenta i izazivanja gradjanskog rata. Nije bio “narodni predsjednik” nego predvodnik ekstremnih desnicara i bjelih nacionalista. “Donirao” platu a naplacivao milione od drzavne službe da iznajme sobe u njegovom hotelu. Defintivno predsjenik mentalno zaostalih.
@che manje CNN-a vise oci otvoriti i bices u redu
Ona je momak malo lood
"On je lud , znate da je lud" , ,👍