Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznan, povidz, karlikov odavno pomazu ukrajini preko poljske. Da nije amera, dronova, aviona Pitin bi bio gost u hotelu sunce u neumu da se ne lazemo Ameri su savremenim naoruzanjem i taktiktom pokazali nemoc Putina
Svaka čast Poljacima, ispravan narod, dobro zna šta je ruska čizma i zato su bijesni zbog brutalnog napada na Ukrajinu od strane ruskih orki. Ruse treba smlatiti sa zemljom jer to je, pokazalo se po ko zna koji put, barbarski narod, divljaci i alkoholičari i oni bi nekome kapu da kroje a cipelu ne umiju napraviti.
Amer pobili indijance,imali segregaciju crnaca do 60.Koriste Ovensa u propagandi protiv Hitlera 36 i arijevske rase,koji je tad bio benigan,Ovensu priređuju u hotelu večeru za njega,dolazi pred hotel sli mora na sporedna vrata jer je crnčuga ,dok trener bijelac ulazi na glavna,e moji američki šupkoljupci ne znate šta nam radi da amerika
svi bi mi pričali Ruski da nije Amerike...kao da bi se Tito odupro da nije imao podrsku
Povratak u hladni rat i politiku detanta, što je svakako bolje rješenje od širenja rata.
daljnji pokusaji anuliranja novca bez pokrica iz 2008-e
Dobro je. Situacija se smiruje i ide na bolje. Sada ce i inflacija da se obuzda. Energija vise nece biti 3 do 4 puta skuplja vec ce uskoro biti kao prije pocetka rata u Ukrajini. Prosjecni covijek ce zivjeti sve bolje i bolje. Da ponovim, sve bolje i bolje!
Da ali u nekom paralelnom svemiru gdje je bolje i bolje zapravo losije i losije
Nevezano za rat u Ukrajini i ništa nema sa ovom inflacijom, ali prosječnog čovjeka je na žalost sve manje i manje u zadnjih tridesetak godina. Srednja klasa postala je nešto kao vrsta pred izumiranje.
Amerika je najveci bandit i prevarant na kugli zemaljskoj...sve je ovo njihovo maslo.
Ameri koriste Poljake maksimalno, sigurno ovo rade jer ih vole. Da nemaju Poljsku oruzje ne bi nikako moglo doci do Ukrajine,davno bi ovo bilo zavrseno. Isto i ko god dolazi u Kijev ide iz Poljske. Ja ne bi nikad volio da nama ovdje postave ovako 4 hiljade pa da mi se kurce po drzavi,rade sta pozele a niko im nist ne smije
Kao prvo tu su već 30 godina a kao drugo što ti smeta naoružavanje ukrajine ljudi se brane vama agresorima u duši napadati nenaoružani narod ko u bosni 92 nema toga više gospon rusofilu.
Po tvojoj drzavi su se kurcili 98-99 kad ono tacno? ;)
Poljsku će Putko pojesti za doručak
Tako su i za Ukrajinu govorili. Koje baze i oruzje Poljska ima vrapci na grani znaju