Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unistili zemlju a da nece bazu i pistu
SAD napustila kurde kao i sve ostale kojima "pruzaju podrsku".
Rat kao zanimanje ,ekonomija bez duše i empatije za žrtve.Sunce-svjetlo-civilizacija je došla sa Istoka i nestalo sve na Zapadu.Ima simbolike i istine kao i sranje sokola u dvorima Sauda.Signala ima za promjene ali ih ne vidimo od golog interesa za užitkom i novcem.Čovjek se totalno pogubio.
Isto tako je JNA uništila Željavu kod Bihaća i otišla za Srbiju .
Pista je bila njihova isto kao i crkva u dvorištu one nene
Pista je njihova jer do njihovog dolaska pista tu nije postojala, nego su je sami Ameri izgradili svojim parama, svojim inžinjerijskim jedinicama vojnika, sebi na korištenje.
Kako može biti njihova kad su je napravili na tuđoj teritoriji?
i Rusi se na traktorima otic
Da se razumijemo to i jeste bio cilj Erdoganu. Da se povuku svi stranci s ovih teritorija. Ako dodje do nekih sukoba da se ne mora boriti protiv Amerike i Sirije zajedno.