Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Kaida je za svoga postojanja ubila najviše nevinih ljudi, a od toga najviše muslimana. A sve pod izgovorom da se bore za spas muslimana u svijetu. Neka mi neko samo navede šta su oni do sada donijeli dobroga za islam i muslimane.
Sigurnija jasta je. Ali citav svijet je nesiguran i pod prijetnjom zbog amerike. Vasi komentari su logicni, kako opravdati 3000 milijardi utrosenih na hvatanje \"najopasnijeg covjeka na planeti\", a gdje su jos milijarde utrosenje na ukidanje Al-kaide koja cvjeta All.a.hovom voljom kao nikad. Opasnim za koga. Za naciju koja je genocidna kroz cijelu historiju, i novija isto potrvrdjuje. Redakcijo ovog islamofobicnog posrbljenog portala, ostavite covjeka na miru, vecih terorista od amerika, eu i medija nema, dzaba je traziti.
Bio je frustrirani CIA operativac