Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim to ima motore na baglame, bjez od toga😱
Opet evropa organizovano ide na rusiju nakon napoleonove velike armije i hitlerove razne nacističke bagre koju je skupio sad opet kreću na rusiju al ima opet da se razbiju i shvate da tamo nema prolaza
Ti si malo obrnuo stvari, sigurno nenamjerno 😁. Niko nije napao rusiju nego je rusija izvrsila agresiju na suverenu drzavu Ukrajinu cije je dijelove protivpravno otkinula i prisvojila. Doduse imali su vece apetite na pocetku, bilo je zinulo dupe za Kijevom i zemljom do i preko Dnjepra, Odesom ali je druga cvetcka cila nalupana pa su se smanjili apetiti a vidjet cemo dokl kada ce uspjeti i ovo sad da drze okupirano. Slava Ukrajini!
Srušio im se jos jedan helikopter u americi poginulo 20 specijalaca isto neki moderni
To je ipak ovaj isti slučaj ako je tačno što kaže kliks izvinjavam se na dezinformaciji iz drugog izvora
Pa kako
Da nije bombina?
Ovakav je skoro pao i u Norveškoj