Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih prikaza
izvini kakve veze ima nikab sa ku kluks klanom, Dina ti i imana? Nikab nose hanume dabi zastitile svoju ćast a ku kluks se pokrivaju da ubijaju i kolju. Četnička posla.
Ne ide hidžab i šminka. Hidžab bi valjda trebao biti vjerska obaveza muslimana i nikad ne ide uz šminku, a u slučaju ove žene na slici u članku to je očito samo furka i pokazivanje kako je ona ko biva "muslimanka". Gospodin Trump će stati u kraj političkim muslimanima, tj. muslimanima po profesiji.
Facu baš pušački sredila. Da čovjek poželi da je raspakuje. :)
Ovaj Trump pravi nevjerovatne poteze od samog početka predizbornih utrka!!!
matere ti, đe si ti mala? :P
@Virtuoz Tu sam veliki, matere mi :D :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemam nista protiv nikog , al ako u afganistanu zabranjeno nositi krst pa niko se ne buni onda svaka zemlja ima pravo donositi zakone kakve zeli.. koji klinac dodje pokrivena na plazu da se kupa tu ima goli muskaraca zar joj to ne smeta ? al ona dosla u haljinama da se kupa fkt sve puklo , treba napraviti posebne plaze za pokrivene a posebne za arape ...
Mozete vi pricat sta hocete, ali Amerika je zemlja sa slobodom govora i svim drugim slobodama