Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji im je nek onda nastave ratovat
Koji si ti degen,.
Mislis da se mogu odbraniti? Tesko...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E jeste nasli rjesenje🤣🤣🤣, zato jesmo gdje jesmo zbog vasih rjesenja.🤣
Pa jel Alija poslušao američkog izaslanika Waltera Zimmermana? Jeste.
"Na primjer, za Palestince bi ohrabrenje moglo biti rekonstrukcija Gaze, izgradnja infrastrukture u Gazi i na Zapadnoj obali te veći pristup unutar Zapadne obale, kao i putna povezanost sa Gazom", istakla je. Palestincima je jedino prihvatljiva DRZAVA Palestina iz 1967., a nikakve bijedne pare od Zapada.
Pa ja stalno govorim,sada šta se dešava u Palestini, je isto bilo i u Bosni 90tih, dok nemilice ubijaju nevine Bošnjake(muslimane)zapad šuti , isti scenario i za Palestinu, Palestina FREE
Trebali.ste Srpsku vratiti u Kameno Doba...a ne pokloniti im 49%
Rješenje se zna, UN ga he napravio 1948
Još misle da su ovdje uspjeli...
3bt te Dejton, to je trebalo biti privremeno rješenje ovako je omča oko vrata svima.
Konjušari ne bi trebali imati državu koja historijski pripada drugim kraljevinama. Ovi iz 100% mađarskih štala nikako da shvate da ne mogu svoje konjušarstvo nametati drugima i da nemaju pravo na državu.
Hrvatsku treba podijeliti na dio koji pripada Srednjovijekovnoj Bosni, Ragusu vratiti Italiji, Sjeverni dio je Srbija i Mađarska, zabraniti im pripajanje drugim okolnim država i jednom zauvijek riješiti problem. Tako ćemo svi živjeti mirno i skladno na Balkanu, bez historijskih konjušara. Ovako ćemo imati čifutsko-konjušarsku državu u srcu Evrope, koja svojim izgledom podsjeća na sve osim na državu.
Konjušari ne bi trebali imati državu koja historijski pripada drugim kraljevinama. Ovi iz 100% mađarskih štala nikako da shvate da ne mogu svoje konjušarstvo nametati drugima i da nemaju pravo na državu.
Na papiru a u stvatnosti se samo ocekuje novi rat.
Glupaca vjeruje da su Amerikanci vlasnici Amerike 😂😂😂
Ebo joj Ddjton mater
Štaaaaaaa????)Bolje je neka ratuju
Trenutno ga ne uspostavljate , jer Izrael krsi sve kodekse i pravi genocid u Gazi . Cim bi Hezbollah , Hamas krenuli u kontru i cim bi stigli do "Izraela " , krenuli bi pregovori i opcije . Smijesno . Dobro je dok nas ide , cim ne bude islo , prekidamo .
Gadi mi se kad vidim komentare tipa: "Bolje im je da nastave ratovati." Kako god da je država uređena, bolje nego da djeca i nevini ginu za tuđe ideale. Kod nas, kako god da je komplikovana struktura, ipak smo uspjeli postići kakav-takav mir između, ne dva, nego tri naroda. Kada nema drugog rješenja, bolje i tri Dejtona, nego rat.
Nije ona baš u toku situacije, ne vlada baš najbolje sa pravim informacijama ...
Bolje odmah nek sehide svi nego da im vi mir pravite. Samo kad pogledaju sta ste od nas uradili,a i od mnogih drugih zemalja gdje ste vi uvodili mir. Ne dao Bog nikome.