Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj zloupotreba narkotika (pogotovo ne farmaceutske droge)!!! hahahahahahhah a sta je to suprotno onda? humana upotreba?! :D
TEST 1 : uzmu 2 razlicita uzorka gudre,smotaju i dodju do zakljucka koja je orginal,a koja nije! TEST 2 : ako spucan lik odgovara na pitanja tacno, roba nije dobra,a ako ne, onda je roba orginal!
ovo će i BiH da uvede čim uđemo u EU...
Mislis ako udjemo. Kako smo poceli ko zna kako cemo zavrsiti.
Ovo je sranje jer droga će se korisiti dok je čovjeka....
pa nebi ti bilo sranje da te ubije bolid koji se naduvan ufur'o da nisko leti
bolidi koji ubijaju, obicno nisu pod uticajem bilo cega, osim svog mozga. sto je strasnije po meni. jer lako je sankcionisat covjeka pod ujecajem necega, nego dovesti vecinu ove populacije pameti. e to je tek izazov!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze l' se ovo primijeniti na Salmiru Kaplanu ? Cujem ja da on voli malo da kljukne nesto poslije orgija..
jes vidio sto nam ukinuse komentare tamo, djes na kaplana jada rec sta pogresno
Auuu jesu... vidi ti to. HAHAHHAHAHHAHHAHA :D Da nije to Kaplan procitao komentare, pa potegao svoje veze xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovo se ocekivalo i kod nas prije 2 godine il tako nesto.