Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravda smeta botovima svih naroda
Eki, "NA Gvatemali"???!!!
Ovo samo Amerikanci mogu, 3500 hiljade kilometara udaljen lik oni ga nakon 30 godina hvataju- vamo kod njih trandze rokaju djecu po skolama, crnce po crkvama, policija najveca banda Sa imunitetom a ovaj Gvatemalac toliko bitan. Pa ti jebeni Ameri su sponzorisali kontra revoluciju prodajom masovnih kolicina kokaina i kreka, sve opisano od strane Freeway Ricka koji je vazio za najveceg dilera svih vremena.... Eno neko kuca na vrata....
Ti si na koks-u 🤣🤣🤣🤣
Oni krse sve. Organizacije su tako snazne, da mi vise nista nemozemo da shvatimo.
Mog djeda su ubili... nikad neće biti pronađen ubica.
PAZNJA: Proslo je skoro sat vremena od posljednjeg clanka o Hrvatskoj reprezentaciji i "Vatrenim" navijacima. Je li to zaspao urednik? Koji novinar zabusava? Schmidte reaguj.